28.4 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialEximBank și Adesgo, parteneriat financiar de 6 milioane de euro

EximBank și Adesgo, parteneriat financiar de 6 milioane de euro

EximBank și compania Adesgo, cel mai mare producător de dresuri de damă din România, au încheiat un acord financiar în valoare de 6 milioane de euro ce are ca destinație finanțarea activității societății și continuarea investițiilor pentru atingerea obiectivelor sale de business: creșterea volumului producției și a vânzărilor.

“Adesgo este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața locală, cu o tradiție de aproape 90 de ani, și ne bucurăm că prin facilitățile acordate putem susține trendul de evoluţie pozitivă a companiei atât pe piața internă, cât și pe cea internațională, contribuind astfel la continuarea tradiției. Credem că încheierea acestui parteneriat – cu unul dintre jucătorii emblematici din industria textilă – reconfirmă faptul că procesul de modernizare prin care a trecut EximBank a întărit capacitatea băncii de a oferi soluții financiare cu plus de valoare pentru clienți.  Interesul pe care societățile comerciale îl manifestă pentru produsele și serviciile noastre este în continuă creștere și de aceea vom rămâne concentraţi pe optimizarea modelului nostru de business pentru a ne consolida poziția de partener financiar preferat de companii”, a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Adesgo este cel mai mare producător de dresuri de damă din România, cu o capacitate de producție de peste un million de perechi pe lună, adaptându-se la cele mai variate cerințe din domeniu, și peste 600.000 de articole de lenjerie. Produsele companiei sunt comercializate sub brandul Diamond by Adesgo, a cărui popularitate a crescut an de an.

Pachetul financiar acordat de EximBank va fi utilizat de companie pentru finanţarea activităţii curente, precum şi pentru investiții în reamenajarea unor spații de producție. 

”Ne dorim să creștem și să facem performanță și ne străduim să fim mereu cu un pas înainte. Ne adaptăm, schimbăm, creăm și să  inovăm, dar fără să ne uităm cele mai de preț valori: să păstrăm calitatea produselor pentru care suntem recunoscuți și să rămânem transparenți în fața clientelor noastre. Suntem convinși că trebuie să creștem în permanență, să evoluăm și să ne păstrăm poziția ca lideri de piață, iar parteneriatul pe care îl avem cu EximBank ne susține în efortul nostru de atingere a tuturor țintelor de dezvoltare”, a spus Yaron Mund, directorul general al Adesgo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă