23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialEXCLUSIV. Bogdan Mândrescu, un buzoian de 27 de ani, a fost numit...

EXCLUSIV. Bogdan Mândrescu, un buzoian de 27 de ani, a fost numit director general la Compania Națională Aeroporturi București. E specialist în agroturism și se declară sărac lipit

Un buzoian de numai 27 de ani, Bogdan Mândrescu, a fost numit miercuri în funcția de director general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), pentru o perioadă de patru luni.

Singurele legături cu aviația ale lui Mândrescu sunt recente: la începutul lunii martie a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Tarom și este membru și în Adunarea Generală a Acționarilor de la CNAB. Din noiembrie 2015, a ocupat funcția de director de cabinet al unui secretar de stat de la Ministerul Transporturilor, potrivit CV-ului său postat pe site-ul companiei.

În cariera sa profesională, Bogdan Mândrescu a ocupat poziții dintre cele mai diverse, atât la stat cât și în domeniul privat. Timp de un an, din decembrie 2014 și până în decembrie 2015, a fost consultant pentru Shandong Group Co LTD China. Bizar, potrivit propriei biografii, iar o lună de zile a fost și șef de cabinet la Transporturi, și consultant în domeniul privat.

Înainte de job-ul de la chinezi, actualul director general de la CNAB a fost consultant cabinet președinte al Societății Române de Televiziune (SRTV).

În perioada octombrie 2012-octombrie 2013, a fost director economic al unei firme private, Pandor SRL, după ce fusese consilier detașat la Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri. În cariera sa, el a mai lucrat ca economist la Formenerg SA, o societate de stat, dar și pe post de consultant de vânzări credite la Bancpost.

Ca pregătire profesională, Bogdan Mândrescu este absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București. Apoi, a mai absolvit și Facultatea de Drept și Ştiințe juridice din cadrul Universității Dimitrie Cantemir și a precizat în CV-ul său că și-a mai luat un masterat în Integrare și Afaceri Europene. De asemenea, a urmat cursurile Facultății de Management în Agroturism și Dezvoltare Rurală de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

Pregătindu-se pentru o carieră în domeniul aeronautic, el și-a netezit terenul și, în septembrie anul trecut, s-a înscris la masterat în Management Aeronautic la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității București.

Dacă este să ne luăm după informațiile din declarația sa de avere postată pe site-ul Ministerului Transporturilor în luna iunie a anului trecut, Bogdan Mândrescu este cât se poate de sărac. Nu are case și nici terenuri în proprietate, ci doar două autoturisme cu vârste venerabile: un Volkswagen din 2002 și un Smart din 2001.

CITEȘTE și Promisiunile PSD sufocă cea mai mare poartă aeriană a țării. Dragnea ia de la Otopeni banii pentru un nou terminal

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU