12.5 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Europarlamentarul Cristian Preda, în dialog cu Sabin Orcan: PSD s-a dat peste cap ca Liiceanu să nu vorbească în PE

Europarlamentarul Cristian Preda a fost prezent în emisiunea X-Press a redactorului șef al RL, Sabin Orcan, împreună cu scriitorul Mihai Neamțu. Cei trei au discutat la început despre grupul de tineri care s-au afișat la Parlamentul European cu mesajul „#REZIST” și despre faptul că PSD s-a opus ca Gabriel Liiceanu să vorbească la Bruxelles.

Cristian Preda a precizat că acel moment le-a îngăduit celorlalți parlamentari, din celelalte 27 de țări să audă ce se întâmplă în România. De asemenea, invitatul a spus că PSD ar fi încercat ca Gabriel Liiceanu să nu poată să vorbească în dezbaterea din Plen.

“S-a încercat împiedicarea prezenței lui Gabriel Liiceanu acolo. PSD s-a dat peste cap ca Liiceanu să nu vorbească acolo. Invitații la asemenea evenimente trebuie să fie invitați de diferite partide. Iar PSD a încercat să îl facă pe Gabriel Liiceanu să nu vină la acest eveniment, folosindu-se de un drept de veto”, a explicat Cristian Preda.

Mihai Neamțu a spus că, între Liiceanu și Dragnea nu pot să existe termeni de comparație, catalogândul pe liderul PSD cu un politruc.

Ultima oră
Pe aceeași temă