3.2 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialEpica va concerta în cadrul Festivalului Artmania 2012

Epica va concerta în cadrul Festivalului Artmania 2012

Epica revine in Transilvania la Festivalul ARTmania cu un nou album: „Requiem for the Indifferent”. Epica va concerta in premiera pe scena din Piata Mare alaturi de Trail of Tears si Die Toten Hosen vineri, 10 august.

Curiosii pot asculta pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numărul cinci în discografia trupei. Si tot in spiritul secolului vitezei, trupa publica in fiecare saptamana cate un instrument inregistrat in studio pentru piesa „Monopoly on Truth”, prima melodie de pe albumul „Requiem for the Indifferent”

Albumul va fi lansat în martie prin Nuclear Blast si 13 piese cu mesaje dedicate incercarilor prin care trec oamenii din zilele noastre, sustinute de compozitiile lor instrumentale inconfundabile.A „Design Your Universe”, penultimul album Epica, s-a bucurat de un succes indiscutabil. Majoritatea concertelor au fost sold-out, inclusiv spectacolul de la Bucuresti. Asa au inceput si anul 2012: evenimentele de lansare din Olanda si cinci concerte din Europa au ramas fara bilete de vanzare.

Asa porneste Epica in turneul european de lansare din martie pana la sfarsitul lunii mai, iar in vara, formatia isi va promova noul album pe scenele celor mai indragite festivaluri din lume: MetalCamp in Slovenia, Summer Breeze in Germania, ProgPowerUSA si altele, via ARTmania Romania.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august. Tuborg sustine in continuare Festivalul ARTmania in calitate de bere oficiala.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Cele mai citite
00:00:31

VIDEO. Noua Zeelandă vrea să renunțe la interdicția privind fumatul

Planul Noii Zeelande de a abroga legile care ar interzice vânzările de tutun pentru generațiile viitoare amenință vieți, a declarat un militant anti-fumat, calificând...

Salvaţi Copiii: 14% dintre copii recunosc că au jucat jocuri de noroc pe bani

Organizaţia "Salvaţi Copiii" cere autorităţilor, marţi, într-un comunicat de presă, măsuri urgente pentru combaterea dependenţei de jocuri de noroc la minori, în condiţiile în...

Vicepreședintele Ecuadorului spune că va merge în Israel pe fondul unei dispute cu președintele

Vicepreședintele Ecuadorului, Veronica Abad, a declarat că va călători în Israel pentru a sprijini eforturile de pace în conflictul dintre Israel și Hamas, îndeplinind...
Ultima oră
Pe aceeași temă