39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialEnormă pană de curent la Toronto. Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, pe...

Enormă pană de curent la Toronto. Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, pe întuneric

Pana de electricitate de la Toronto a afectat, luni seară, pe lângă 250.000 de abonaţi, şi o ceremonie la care participau Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Prinţul Philip, relatează AFP monitorizată de Mediafax.

Pana de curent din sala de recepţii a hotelului unde se desfăşura ceremonia de decernare a Premiilor Ducelui de Edinburgh nu l-a debusolat pe Prinţul Philip, care, în picioare în faţa publicului, a continuat ceremonia la lumina lămpilor care indică ieşirile în caz de evacuare, potrivit presei locale.

În jurul orei locale 17.00 (marţi, 00.00, ora României), o staţie de transformatoare electrice din centrul oraşului a fost afectată de o explozie urmată de un incendiu, care a perturbat alimentarea cu energie a metropolei, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei Hydro-One.

Căderea maximă de energie a fost de 900 MW, iar pana a afectat circa 250.000 de persoane, a adăugat acesta. Conform companiei, care asigură alimentarea cu energie electrică la Toronto, incidentul nu s-a soldat cu răniţi, iar alimentarea cu energie electrică a fost reluată după circa patru ore.

Cele mai citite

OpenAI vrea să depășească limitele programului ChatGPT

OpenAI lucrează la Proiectul Strawberry, acesta va atribui inteligenței artificială un nou „nivel de raționare”, potrivit informațiilor de pe Profit.ro. Un document intern al OpenAI,...
Ultima oră
Pe aceeași temă