1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialEminem s-a recasatorit cu fosta sotie

Eminem s-a recasatorit cu fosta sotie

Rapper-ul american Eminem s-a recasatorit cu fosta lui sotie, Kimberly Mathers, la peste patru ani dupa ce cuplul divortase, transmite BBC News Online.

Ceremonia, desfasurata sambata sub o paza stricta, a avut loc la Meadow Brook Hall din Rochester Hills, Michigan, un loc popular pentru astfel de evenimente din campusul Universitatii Oakland.
Rapper-ul in varsta de 33 de ani a sosit intr-o limuzina neagra, purtand o sapca de baseball rosie. Printre oaspeti s-au numarat 50 Cent si membrii grupului hip-hop D12. DJ-ul newyorkez Lord Sear a fost responsabil cu muzica la receptie.
Atat Eminem, pe numele sau adevarat Marshall Mathers III, cat si Kim Mathers, cu trei ani mai tanara, au crescut in suburbiile orasului Detroit. Rapper-ul s-a casatorit pentru prima data cu iubita lui din liceu in 1999. Cei doi aveau deja o fiica atunci, Hailie, care a devenit subiectul unei aprige lupte in justitie cand cuplul a divortat, in octombrie 2001.
Rapper-ul a fost pe prima pagina a tabloidelor in august trecut, cand a fost internat intr-un centru de reabilitare din cauza dependentei de somnifere. El a recunoscut recent ca se gandeste la retragerea din muzica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă