1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialElveţienii vor practica sexul ”la cutie”

Elveţienii vor practica sexul ”la cutie”

Oficialii din Zurich au decis că industria sexului, aflată în creştere în acest oraş, trebuie organizată mai bine. Autorităţile vor să modifice reglementările legate de prosituţie în aşa fel încât damele de companie să-şi poată face în continuare meseria, dar numai în trei zone special amenajate. Una dintre acele zone va fi echipată cu cabine destinate clienţilor, scrie publicaţia Time.

Măsurile, care deocamdată au nevoie de aprobarea consiliului local, includ interzicerea prostituţiei în centrul oraşului şi în celelalte zone aglomerate. Însă, în afara acestor locuri, străzile vor fi împânzite cu gherete destinate plăcerilor carnale. Legea va intra în vigoare, cel mai probabil, pe 1 ianuarie 2012.

Martin Waser, un consilier local din Zurich, a explicat că la orele de vârf, când aproape 120 de femei îşi oferă serviciile în aceeaşi zonă, prostituţia poate fi un lucru neplăcut pentru oamenii obişnuiţi. Din acest motiv este necesară canalizarea acestor activităţi către zone special amenajate.

Claudia Nielsen, un alt consilier, spune că numărul prostituatelor din Zurich în 2010 a crescut semnificativ faţă de alţi ani datorită multor femei din Ungaria care vin să practice această meserie în Elveţia. Nielsen a mai spus că această creştere în rândul prostituatelor a dus la o mărire a riscului de trafic cu persoane. Noile măsuri sunt menite să ţină acest fenomen în frâu.

Cabina elveţiană, cuibuşor de nebunii

Consiliul are planuri să construiască 10 cabine destinate prostituatelor în zona Altstetten. Construirea acestor facilităţi va costa aproape 3 milioane de euro, însă consilierii spun că investiţia merită. Prostituatele vor putea fi mai uşor controlate, dar şi protejate.

Ideea nu este, totuşi, una nouă. În Germania, în oraşe precum Essen sau Köln, această tehnică a dat roade, facilitând încheierea “afacerilor” departe de ochii trecătorilor.

În Elveţia, prostituţia este legală încă din anii ’40 iar implementarea separeurilor destinate actelor sexuale a fost propusă de către poliţiştii elveţeni în 2010, realizând că fenomenul nu poate fi oprit şi trebuie ţinut sub control.

 

Cele mai citite

Luminiţa Odobescu participă luni la reuniunea ministerială a Parteneriatului Estic

Ministrul Luminiţa Odobescu participă luni, la Bruxelles, la reuniunea ministerială a Parteneriatului Estic (PaE), alături de miniştrii de externe din statele membre UE şi...

Rusia – Ucraina, ziua 655. România susține “Formula de Pace” propusă de președintele Zelenski

Vicepremierul Ucrainei a venit la București și a purtat discuții cu ministrul român al Afacerilor Externe, anunță un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE)...

George Simion: Festivismul inutil al lui Marcel Ciolacu și condițiile Austriei pentru a intra în Schengen

Aproape de miezul nopții, Marcel Ciolacu a avut o tresărire: a ținut să ne anunțe că a „înfrânt” și că Austria face un pas...
Ultima oră
Pe aceeași temă