1.8 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeSpecialElena Udrea, la Secția 2 de Poliție: Toate partidele se finanțează cu...

Elena Udrea, la Secția 2 de Poliție: Toate partidele se finanțează cu bani negri

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineață la secția 2 de poliție, una dintre condițiile controlului judiciar fiind să meargă la poliție de două ori pe săptămână, marțea și vinerea, prilej cu care a reiterat faptul că este nevinovată și a subliniat că toate partidele se finanțează cu bani negri. 

Fosta ministră a precizat că ea a mai spus acest lucru anterior, doar că nimeni nu a ascultat-o. 

”Când am spus că toate partidele se finanțează din bani negri toată lumea a sărit pe mine. Dacă preferăm să ascundem lucrurile sub preș… Pe vremuri erau doar câțiva politicieni care își permiteau să mituiască. (…) Politicienii astăzi o fac toți. Eu sunt un om nevinovat în acestă cauză și cred că este drept să fiu cercetată în libertate”, a precizat Udrea. 

Totodată, Udrea a explicat cu referire la milionul de euro că totul a pornit de la o declarație de a ei pe baza cărora s-au făcut mai multe speculații, dar că în niciun caz nu a existat acea sumă de bani. 

”Este o nebunie! Dacă era un milion de euro nu trebuia să fie în declarația de avere? Am zis că am făcut niște plăți în avans pentru că știam că voi fi arestată și nu voiam să rămân cu datorii”, a precizat ea.

Citește și: Elena Udrea a SCĂPAT de arestul la domiciliu

Întrebată ce a făcut pentru a arăta atât de bine, Udrea a declarat că este o persoană pozitivă. 

”Sunt un om pozitiv, optimist, altfel nu aș fi putut să trec prin experiența pe care am avut-o. Nu am ținut dietă, e foarte greu să ții dietă la pușcărie”, a fost răspunsul fostei candidate la prezidențiale la întrebarea ce secret are de se menține în formă.

Elena Udrea este cercetată sub control judiciar, potrivit deciziei definitive de marți a ÎCCJ, după ce procurorii DNA nu au cerut extinderea măsurii arestului la domiciliu în cazul deputatei. 

 

 

Cele mai citite

Bugetul pe anul viitor, prioritar, dar întârziat. Cum vor fi împărțiți banii

Bugetul de stat pe anul viitor ar fi trebuit să fie gata de la jumătatea acestei luni, însă în ultimii ani această întârziere a...

Ministerul român de Interne a primit primele patru elicoptere Black Hawk

Ministerul Afacerilor Interne al României a primit în dotare primele patru elicoptere de tip Sikorsky S-70 Black Hawk. Cele patru aeronave au fost recepționate de...

VIDEO. Accident la o benzinărie din Iași. O şoferiţă din Republica Moldova a pierdut controlul volanului 

O șoferiță din Republica Moldova a pierdut controlul volanului și a intrat într-o benzinărie situată în localitatea Răducăneni, județul Iași. Mașina s-a oprit într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă