9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialElena Udrea, in emisiunea "Biserica astazi" de la Trinitas TV

Elena Udrea, in emisiunea “Biserica astazi” de la Trinitas TV

Ministrul Turismului, Elena Udrea, participa, joi, la slujba de la Patriarihie cu ocazia sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena, dupa ce a inregistrat o emisiune pentru postul Trinitas TV, in care a vorbit despre "turismul de pelerinaj", despre imnul turistic, despre justitie si despre onoare, informeaza Mediafax.

Elena Udrea a spus ca a primit de ziua onomastica flori si felicitari. Intrebata care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, Udrea a raspuns: "Sunt printre ministrii de moda noua. Nu primesc, dau".

De asemenea, ea a fost intrebata de jurnalisti si ce urari i-ar face Elenei Basescu de ziua onomastica. Ministrul i-a urat fiicei celei mici a presedintelui Basescu succes in alegerile din 7 iunie si sa ramana la fel de ambitioasa.

Udrea a vorbit aproximativ o ora la emisiunea "Biserica astazi" cu tema " Turism in Romania " despre potentialul turistic al Romaniei in general si potentialul turismului de pelerinaj in special. Emisiunea va fi difuzata, joi, la orele 21.00.

Ea a spus printre altele ca sarbatorile care atrag cei mai multi turisti in pelerinaje sunt cele organizate cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria.

Ministrul a mai spus ca au fost alocati bani de la buget pentru promovarea circuitelor de manastiri. Udrea a mai discutat si despre imnul turistic si despre incercarile unor persoane fizice de a inregistra la OSIM sintagme din versurile imnului.

Ea a spus ca aceste demersuri sunt in primul rand o problema de moralitate.

"E un imn turistic facut pentru Romania si nu m-am gandit ca atunci cand il lansam sa fug la OSIM si sa-l inregistrez ca marca. Problema este deranjanta sub aspect moral in primul rand", a declarat ministrul.

Ea a s-a referit si la situatia din Justitie.

"In Romania orice lege este facuta ca sa fie incalcata. Sunt oarecare semne de indreptare a acestor lucruri, dar slabe", a spus ministrul.

De asemenea, Udrea a vorbit despre onoare, apreciind ca aceasta este intalnita tot mai rar in ziua de astazi.

Cele mai citite

Discursul lui Iohannis la Dubai. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România consideră energia nucleară drept o sursă stabilă de energie şi că ţara noastră îşi propune să devină...

Discursul lui Iohannis la Dubai. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România consideră energia nucleară drept o sursă stabilă de energie şi că ţara noastră îşi propune să devină...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă