16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialEl Correo: CFR Cluj poate pune probleme echipei Athletic

El Correo: CFR Cluj poate pune probleme echipei Athletic

Editia electronica a publicatiei spaniole El Correo noteaza ca formatia CFR Cluj poate pune probleme echipei Athletic Bilbao, in turul doi al Cupei UEFA Intertoto, si subliniaza ca cel mai periculos jucator al romanilor este atacantul Cosmin Tilinca. “CFR Cluj, care a terminat campionatul pe locul 11, la 27 de puncte de campioana Steaua, este o echipa modesta, care a fost infiintata in 1907, dar care, dupa cum recunoaste si Mendilibar, poate pune destule probleme formatiei Athletic Bilbao”, scrie El Correo.
“Avem un mic dezavantaj fizic, dar nu foarte mare pentru ca teoretic suntem mai buni din punct de vedere calitativ. Si oricum acest campionat nu s-a terminat de mult, iar daca jucatorii au facut in vacanta putin din ceea ce li s-a cerut, atunci nu pornim de la zero”, a spus antrenorul Jose Luis Mendilibar.
Sursa citata mentioneaza ca Miguel de Andres, unul dintre secunzii echipei Athletic Bilbao, s-a deplasat la Cluj saptamana trecuta pentru a urmari meciul tur si pentru a face un raport despre jucatori, urmand sa aduca si inregistrarea video a partidei.
El Correo noteaza ca cel mai periculos jucator de la CFR Cluj este Cosmin Tilinca, un atacant in varsta de 26 de ani, care a reusit sa marcheze si in meciul tur, dar si in retur si care a devenit “idolul” suporterilor dupa partida de la Cluj.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă