27.7 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

El Correo: CFR Cluj poate pune probleme echipei Athletic

Editia electronica a publicatiei spaniole El Correo noteaza ca formatia CFR Cluj poate pune probleme echipei Athletic Bilbao, in turul doi al Cupei UEFA Intertoto, si subliniaza ca cel mai periculos jucator al romanilor este atacantul Cosmin Tilinca. „CFR Cluj, care a terminat campionatul pe locul 11, la 27 de puncte de campioana Steaua, este o echipa modesta, care a fost infiintata in 1907, dar care, dupa cum recunoaste si Mendilibar, poate pune destule probleme formatiei Athletic Bilbao”, scrie El Correo.
„Avem un mic dezavantaj fizic, dar nu foarte mare pentru ca teoretic suntem mai buni din punct de vedere calitativ. Si oricum acest campionat nu s-a terminat de mult, iar daca jucatorii au facut in vacanta putin din ceea ce li s-a cerut, atunci nu pornim de la zero”, a spus antrenorul Jose Luis Mendilibar.
Sursa citata mentioneaza ca Miguel de Andres, unul dintre secunzii echipei Athletic Bilbao, s-a deplasat la Cluj saptamana trecuta pentru a urmari meciul tur si pentru a face un raport despre jucatori, urmand sa aduca si inregistrarea video a partidei.
El Correo noteaza ca cel mai periculos jucator de la CFR Cluj este Cosmin Tilinca, un atacant in varsta de 26 de ani, care a reusit sa marcheze si in meciul tur, dar si in retur si care a devenit „idolul” suporterilor dupa partida de la Cluj.

Ultima oră
Pe aceeași temă