26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialEchipele constănţene au probleme

Echipele constănţene au probleme

Inconstanţa caracterizează două dintre echipele constănţene, iar aceasta cauzează pierderea de puncte preţioase în ierarhiile competiţiilor în care participă.

Judeţul Constanţa are reprezentante în primele două eşaloane fotbalistice ale ţării. Viitorul joacă în Liga I, iar FC Farul în divizia imediat inferioară. Deşi foarte deosebite, cele două echipe au şi asemănări, care însă sunt dintre cele mai dăunătoare performanţei. Este vorba de inconstanţa în joc, incapacitatea de a evolua la fel de bine pe durata unui meci sau a două jocuri consecutive.

În cazul celor de la Viitorul, meciul din ultima etapă, cel pierdut pe propriul teren cu Petrolul, a confirmat spusele patronului Hagi, care afirma, săptămâna trecută, că jucătorii lui nu sunt capabili să evolueze la fel de bine un meci întreg. „Din păcate, trebuie să găsim o soluţie pentru a evolua la fel de bine pe durata întregii partide. Dacă am fi ştiut să o facem, probabil acum aveam multe puncte în plus. Golurile venite mai ales în final de meci ne-au privat de multe puncte”, spunea Hagi, care a fost completat de tehnicianul Cătălin Anghel: „Parcă ne este teamă de rezultate, de jocurile bune. Este inimaginabil cum poţi evolua o repriză foarte bine şi una inexplicabil de slab, cum s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Trebuie să găsim o soluţie cât mai rapid, deoarece în acest mod nu ne vom putea realiza obiectivele”.

Dacă la Viitorul se pune problema de inconstanţă în meci, în Liga a II-a, la Farul, se vorbeşte de incapacitatea de a lega două meciuri bune. „Am reuşit să câştigăm cu 3-0 meciul cu Tulcea, după care am clacat la meciul cu FC Botoşani, unde am evoluat foarte slab. A urmat meciul cu Braşovul din Cupa României, unde, chiar dacă am pierdut, am arătat că putem pune probleme unei echipe de Liga I şi că putem juca foarte bine şi în deplasare. Vine apoi meciul de la Suceava şi din nou avem parte de o evoluţie proastă şi un rezultat pe măsură. Nu înţeleg cum se poate întâmpla aşa. Eu nu pot decât să pun acest aspect pe seama lipsei de motivaţie şi de ambiţie a jucătorilor”, a spus preşedintele constănţenilor, Marcel Lică. 

Săgeata merge cel mai bine

 A treia echipă a judeţului, Săgeata Năvodari, nu are parte de probleme precum celelalte două formaţii menţionate. Totuşi, echipa antrenată de Aurel Şunda a avut şi ea parte de sincope precum jocul de acasă cu Unirea Slobozia, în care a fost egalată pe final, deşi a condus cu 3-1, dar şi reveniri precum în etapa a V-a, când s-a impus cu două goluri marcate în prelungiri în faţa celor de la CF Brăila. Etapa trecută Săgeata a avut zi liberă, aşa cum se va întâmpla şi runda următoare. Din acest motiv, năvodărenii au stabilit un joc amical contra celor de la Concordia Chiajna.

Cele mai citite

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...

Eroul de la Năstasia

Dragul nostru Ilie Năstase, cunoscut mai ales pentru câteva voleuri luate de la poliție fiind prins băut la volan, dar și pentru schimbarea...

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă