21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialDupă "Forza Schumacher" urmează "Forza Jules". Gest emoționant în F1

După „Forza Schumacher” urmează „Forza Jules”. Gest emoționant în F1

Piloții de Formula 1 au demonstrat că dincolo de rivalitățile puternice construite pe parcurusl a ani de zile sunt solidari atunci când unul dintre ei trece prin momente grele. La fel cum au făcut și în cazul lui Schumacher, piloții de Formula 1 au afișat pe diverse rețele de socializare mesaje de susținere pentru Bianchi, care este în stare gravă după accidentul suferit la Suzuka.

"Forza Jules", se poate citi pe conturile unor piloți din Marele Circ. Cu doar câteva zile înaintea MP al Rusiei, circuit nou, piloții îi transmit lui Jules Bianchi mesaje de susținere, sperând că acesta va trece peste momente critice care îi pun în pericol viața.

Printre piloții care au afișat mesaje pentru Jules se numără Fernando Alonso, Nico Rosberg, Kamui Kobayashi. De asemeni și pilotul de MotoGp, Valentino Rossi, este cu gândul la pilotul francez. Gestul piloților amintește de mesajele de susținere pentru Schumacher, atunci când acesta se afla în stare critică la spital, după accidentul de la schi.

Bianchi, pilotul echipei Marussia, a suferit un grav accident pe circuitul de la Suzuka, atunci când a intrat într-un tractor de la marginea pistei, care ridica un alt monopost care derapase cu puțin timp înaintea sa. Bianchi este în continuare în stare gravă la spital.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă