28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecial"Dupa cum am jucat, ar fi trebuit sa zic ca a fost...

„Dupa cum am jucat, ar fi trebuit sa zic ca a fost blat”

Daca un meci aflat pe lista de pronosticuri este scos din joc de unele case de pariuri, se poate spune ca este ceva necurat la mijloc. Asa au stat lucrurile la partida Nationalului cu FC Vaslui, care a fost „eliminata” de pe lista pariurilor si, apoi, a fost castigata de oaspeti cu 1-0, un scor pe care unii il anticipau. Intr-un fel, povestea este confirmata de presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, care spune: „Dupa cum am jucat, ar fi trebuit sa zic ca a fost blat. Daca noi tindem la un loc pe podium, n-are rost sa ne consideram echipa profesionista si inseamna ca suntem o echipa de aristocrati care joaca doar cand au chef”. Intrebat daca FC National urmareste un loc mai bun in clasament, Constantin Iacov a raspuns ironic: „Normal, trebuia sa urmarim mingea, dar jucatorii au uitat pe unde este. Am auzit si eu ca ar fi fost suspiciuni privind acest meci. Daca ne concentram mai putin in meciurile cu echipele mai mici este grav”. Suporterii bancarilor, stransi la vestiare dupa meci, impartasesc si ei parerea presedintelui si vorbesc de un aranjament cu moldovenii.

Porumboiu nu da bani pe blaturi

Reactia vasluienilor a venit imediat, dar nu este foarte convingatoare. „Cat o sa fiu eu aici, n-o sa se faca nici un blat. Poate au aranjat cu extraterestrii sa faca blat, nu cu cineva de la Vaslui. Eu dau banii la Vaslui si nu avem bani de plata”, a spus Adrian Porumboiu, patronul moldovenilor. „Este o etapa mai mult decat favorabila noua, iar astazi, mai mult ca oricand, am avut si noi noroc. Daca nu vom pierde urmatorul meci de acasa cu Poli Timisoara si pe cel direct cu Pandurii, vom scapa de retrogradare”, a subliniat Adrian Porumboiu.
Oaspetii au inceput relaxat partida, ca si cum nimic nu li s-ar putea intampla, au deschis rapid scorul si in minutul 4 conduceau datorita golului inscris de Badea. Bancarii nu sunt impacientati de avantajul luat de oaspeti, lasa impresia unei dominari teritoriale, dar doar atat. In repriza secunda, trupa lui Bergodi se agita mai mult, bancarii sunt mai prezenti in fata portii lui Hutan, dar australianul Griffiths iroseste doua ocazii. Plictiseala bancarilor i-a priit echipei lui Rednic, care si-a aparat fragilul avantaj pana la final.
Trei puncte uriase pentru FC Vaslui, care, dupa 23 de etape, scapa de zona ultimelor doua locuri, cele retrogradante, si are tot dreptul sa spere ca nu va parasi primul esalon. Bancarii au dovedit inca o data ca nu-i intereseaza podiumul si mizeaza totul numai pe Cupa. Daca, intr-adevar, asa stau lucrurile, ar putea sa fie o scuza.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă