9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

După ce a lansat cu succes în acest an două profile noi, Wetterbest propune un al treilea produs nou, tabla cutată W60, cu înălțimea cutei de 60 mm

Strategia de dezvoltare a companiei Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest® prevede dezvoltarea periodică a portofoliului de produse. În prima parte a anului, compania a lansat cu succes două profile noi: tabla plană fălțuită Wetterbest® Click și profilul de țiglă metalică de tip roman Wetterbest® Gladiator.

Începând cu luna octombrie, compania propune un al treilea produs nou, tabla cutată W60, cu înălțimea cutei de 60 mm, ideală pentru construcțiile industriale care au nevoie de un acoperiș puternic sau unde se foloseşte cofragul pierdut. Este un produs special, foarte rezistent la încovoiere datorită profilului cu unghiuri apropiate de 90 de grade. Produsul va fi disponibil și în varianta din oțel de 1 mm grosime.

Depaco deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv peste 30 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România. Compania este singurul producător autohton de patru profile distincte de țiglă metalică:  Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic şi Wetterbest® Gladiator.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă