20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialDuminică va avea loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Duminică va avea loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 iunie 2017 este programată pentru duminică, 16 iulie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunțat, joi, Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

„Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 16 iulie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare", informează sursa citată.

Astfel, extragerea va avea două etape. Astfel, în prima etapă, va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar în cea de-a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă