3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialDucesa de York îşi cere scuze pentru că a primit bani pentru...

Ducesa de York îşi cere scuze pentru că a primit bani pentru a aranja o întâlnire cu Prinţul Andrew

Ducesa de York, Sarah Ferguson, şi-a cerut scuze într-un mesaj public pentru grava greşeală de judecată pe care a făcut-o acceptând să primească bani de la un fals afacerist pentru a-i facilita acestuia o întâlnire cu fostul său soţ, Prinţul Andrew, potrivit presei britanice, scrie NewsIn.

Ducesa recunoaşte în acelaşi mesaj că are probleme financiare, dar că acest lucru “nu reprezintă o scuză”.

Ducesa de York a fost filmată când încerca să vândă favoarea de a facilita accesul unui om de afaceri către fostul său soţ, Prinţul Andrew al Marii Britanii, cerând o jumătate de milion de lire unui reporter sub acoperire, potrivit săptămânalului britanic News of the World.

Sarah Ferguson a fost filmată, potrivit săptămânalului britanic, joi seara, când a primit 40.000 de dolari cash de la un reporter sub acoperire al News of the World, susţinând că îi poate oferi acestuia acces direct către Ducele de York.

Tabloidul, care a prezintat inclusiv înregistrarea video, duminică, susţine că Ferguson a promis că-l va prezenta pe falsul om de afaceri prinţului, reprezentant special al Marii Britanii pentru afaceri internaţionale.

Deşi Ducele de York, cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, nu ştie nimic despre înţelegere, Ferguson i-a spus reporterului că acesta i-ar recomandat să ceară 500.000 de lire. “Ştie că trebuie să subscrie la mine pentru că nu am bani. Aşa că dacă vrei să îl cunoşti pentru afaceri, ai grijă de mine şi el va avea grijă de tine…vei primi înapoi înzecit”, ar fi spus prinţesa.

Potrivit săptămânalului, Ducesa s-a întâlnit cu falsul afacerist de două ori, prima dată la un hotel din New York şi apoi la un club exclusivist din Londra. După cea de-a doua întâlnire, Ferguson a fost condusă de reporter într-un apartament, unde au bătut palma pentru înţelegerea potrivit căreia Ferguson trebuia să-l prezinte pe afacerist fostului său soţ.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze acuzaţiile publicate duminică de News of the World potrivit cărora Sarah Ferguson a fost de acord ca jumătate de milion de lire să îi fie viraţi în contul personal pentru favoarea oferită aşa-zisului om de afaceri.

Ducele şi Ducesa de York au divorţat în 1996, dar au rămas prieteni apropiaţi. Potrivit publicaţiei britanice, în cadrul discuţiei cu aşa-zisul afacerist, Ducesa a vorbit despre relaţia dintre ea şi fostul său soţ, spunând că sunt cel mai fericit cuplu divorţat.

Cele mai citite

Este oficial: România nu intră în Schengen în acest an

Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an, a transmis miercuri seara pe Facebook, europarlamentarul Eugen Tomac, precizând că pe 5 decembrie...

Este oficial: România nu intră în Schengen în acest an

Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an, a transmis miercuri seara pe Facebook, europarlamentarul Eugen Tomac, precizând că pe 5 decembrie...

Majoritatea britanicilor vor reintegrarea pe piața unică a UE

Majoritatea britanicilor susțin reintegrarea pe piața unică a Uniunii Europene(UE), chiar dacă asta ar însemna restabilirea liberei circulații a lucrătorilor din blocul european, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă