7.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialDragomir il acuza pe Mircea Sandu de abuzuri

Dragomir il acuza pe Mircea Sandu de abuzuri

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit la Dolce Sport despre alegerile de la Federaţie şi a făcut un pronostic extrem de sumbru pentru viitorul fotbalului românesc.

Dragomir este convins că actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a avut un rol împortant în schimbarea sa. Mai mult, avertizează că Sandu va conduce în continuare Federaţia, din umbră, dacă Gică Popescu va fi ales în funcţia de preşedinte la alegerile din primăvară.

Mircea Sandu a facut o strategie nemaipomenita, mai ales prin darea mea afara si prin numirea lui ca presedinte de onoare acolo… Nu stiu cat suporta Gica Popescu treaba asta, dar nu cred ca are sange in instalatie sa il deranjeze pe Mircea Sandu. Federatia va fi condusa din umbra tot de Mircea Sandu, numai ca nu va avea raspunderea, nu va raspunde mediatic in fata nimanui.

 

Eram o nuca foarte tare pentru Sandu. Numai in ultima sedinta a Comitetului Federal, cand nu am fost de acord cu aceea suma de 250 de mii de euro pe care a dat-o presedintelui CCA, in caz ca il da cineva afara… Acesta este un abuz in serviciu incalificabil si au fost multe…. Mai ales atunci le-a dat afara pe Timisoara, Oradea, Bistrita… Eu m-am certat cu el la cutite, l-am jignit in Comitetul Executiv, pentru ca intr-adevar facea multe greseli. Eu l-am oprit de la multe greseli, dar asta m-a costat”, a povestit Dragomir pentru Dolce Sport

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă