1.3 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialDolj: Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris...

Dolj: Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris pe hartie igenica

Un tanar din Craiova a mers, joi, la Directia Finantelor Publice Dolj pentru a inregistra un contract scris pe hartie igienica, in care se obliga sa invete un porc sa calculeze taxe, functionarii refuzand initial sa-l inregistreze, insa dupa ce barbatul a facut scandal documentul a fost indosariat – relateaza agentia Mediafax.

Directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu, sustine ca Petre Becheru (23 ani), din Craiova, a incercat sa depuna la unul dintre birourile institutiei un contract scris pe hartie igienica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este vorba despre un contract intre doua parti, in care o parte se angajeaza sa dea ceva unei alte parti si era scris pe hartie igienica. Functionara de la birou i-a spus ca nu il poate inregistra si ca trebuie sa faca o cerere pe o coala de hartie si atunci baiatul s-a enervat", a declarat directorul DGFP Dolj.

Eugen Calinoiu a spus ca in acel moment i-a solicitat tanarului sa mearga la el in birou pentru a completa o noua cerere.

"L-am chemat la mine in birou si i-am oferit o coala pentru a scrie si mi-a zis ca nu a putut de la inceput sa faca aceasta cerere pe o coala normala pentru ca situatia materiala nu-i permite acest lucru", a precizat Calinoiu.

Directorul DGFP Dolj catalogheaza gestul tanarului drept o "jignire" la adresa angajatilor institutiei.

"Noi dam curs tuturor cererilor fie ele si de natura bataii de joc, ca asta. Noi, acum, vom urmari daca el are autorizatie sa faca asemenea lucruri, care sunt stipulate in contract. Noi am luat contractul scris pe hartia igienica si l-am pus intr-un dosar pe care l-am sigilat si vom vedea ce va urma, dar speram sa nu devina un precedent si pentru altii", a adaugat directorul Eugen Calinoiu.

In contractul pe care Petre Becheru l-a scris pe hartie igenica este stipulata obligatia ca pana la sfarsitul anului sa il invete pe porcul prietenului sau sa calculeze taxele si impozitele pe internet. (Mediafax)

Cele mai citite

Cum poate ajuta toaleta ecologică la reducerea amprentei de carbon

Într-o eră în care preocupările legate de schimbările climatice și impactul asupra mediului devin tot mai accentuate, căutăm soluții inovatoare pentru a diminua amprenta...

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...

Anul Nou vine cu majorarea punctului de amendă de circulație. Cât va „costa” cea mai mică abatere în trafic

Pentru că vor crește salariile, se măresc și amenzile de circulație. De la anul, șoferii care fac cea mai mică greșeală în trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă