37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialDoi români au fost răniţi uşor în explozia de ieri, din Turcia

Doi români au fost răniţi uşor în explozia de ieri, din Turcia

Doi cetăţeni români au fost răniţi uşor în explozia produsă ieri pe o plajă din localitatea turcă Kemer, în apropiere de Antalya, aceştia fiind însă în afara oricărui pericol, relatează Agerpres, citând-o pe Doris Mircea, purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe.

„Ambasada României la Ankara a contactat autorităţile locale din Kemer, care au confirmat faptul că printre persoanele rănite în explozia de mici dimensiuni, care a avut loc în cursul zilei de astăzi (n.r duminică), au fost răniţi uşor şi doi cetăţeni români. Aceştia au fost transportaţi la spitalul din Kemer, au primit îngrijirile medicale de rigoare şi la această oră au părăsit deja spitalul, fiind în afara oricărui pericol”, a precizat oficialul MAE.

O bombă de dimensiuni reduse a explodat ieri, pe o plajă turcă la Marea Mediterană, rănind uşor mai mulţi turişti şi provocând panică.

Cabinetul guvernatorului Antalyei a confirmat faptul că şase persoane au fost rănite de o ‘mică explozie’, a cărei cauză nu a fost încă stabilită. Atentatul nu a fost revendicat, dar este cunoscut că rebelii kurzi, care luptă pentru autonomie în sud-estul Turciei, au efectuat, în trecut, atacuri în staţiuni turistice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă