0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăSpecialDoi bărbați din Buzău au MURIT, după ce s-au RĂSTURNAT cu maşina...

Doi bărbați din Buzău au MURIT, după ce s-au RĂSTURNAT cu maşina în apă

Doi bărbați au murit înecați, luni seară, într-o baltă de pescuit din localitatea buzoiană Luciu, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în apă, informează Mediafax.

Cei doi bărbați au fost scoși pe rând, ambii decedați. Unul dintre ei a fost scos din apă de către un pescar care s-a aflat la mică distanță de locul în care s-a răsturnat mașina în apă și a auzit un zgomot puternic. Bărbatul ajutat de alt pescar a reușit să scoată una dintre victime de pe fundul apei, care măsoară cel mult un metru și jumătate, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Vasile Prahoveanu.

Cea de-a doua victimă a fost scoasă din apă de echipele de salvare ale ISU Buzău, ajutate de voluntarii din comună care au acționat cu un buldoexcavator pentru a ridica mașina de pe fundul apei.

Persoanele aflate, luni seară după tragedie, pe balta de la Luciu susțin că cei doi bărbați ar fi fost la pescuit în cursul zilei. La întoarcerea spre casă, cel mai probabil, pe fondul vitezei și al faptului că nu ar fi știut bine drumul, care este îngust, șoferul ar fi scăpat autoturismul de sub control și s-ar fi răsturnat cu mașina în apă.

Cercetările la fața locului sunt continuate de polițiști, procurori și pompieri.

Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă