Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Exclusiv RL PRINT: Dragnea trage sforile la stat, fiul încasează banii ca privat

Interesele de afaceri ascunse ale șefului PSD au fost devoalate de către fiul acestuia, care este asociat la vedere într-o companie îmbogățită din bani publici.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2017 - 18:18

„România liberă” îți oferă luni  24 de pagini cu dezvăluiri exclusive, informații și analize în profunzine, opinii şi comentarii pe subiectele zilei, reportaje şi documentare speciale, dar și un supliment special de mică publicitate.

Dragnea trage sforile la stat, fiul încasează banii ca privat

Interesele de afaceri ascunse ale șefului PSD au fost devoalate de către fiul acestuia, care este asociat la vedere într-o companie îmbogățită din bani publici.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, a devenit asociat la Interfrigo Logistic din Pitești, o companie care l-a îmbogățit pe șeful PSD. Deloc întâmplător, aceeași firmă a primit două contracte în valoare de cinci milioane de euro, de la Consiliul Județean Teleorman, în mandatul de președinte al lui Dragnea. Mai mult, Interfrigo Logistic a dezvoltat o relație strânsă de afaceri cu celebra Tel Drum, condusă de prietenii liderului social democrat. Nu este o coincidență: unul dintre asociații lui Dragnea jr. are legături strânse de rudenie cu președintele companiei Tel Drum. Iar relația dintre cele două firme este descrisă cu lux de amănunte într-un raport al Curții de Conturi.

Plagiate.ro acuză: pagini copiate integral în doctoratul șefei DNA

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu scapă de acuzația de plagiat: Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR) a dat în judecată Ministerul Educației pentru a obține reanalizarea tezei de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. GRAUR a efectuat propria analiză și a constatat că există pasaje copiate în cel puțin 23 de pagini din lucrarea șefei DNA.

Pe de altă parte, profesorului universitar Dorin Isoc afirmă că nu există plagiat parțial, aşa cum reiese din decizia Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certofocatelor Universitare (CNATDCU), care a menţionat că au fost copiat 4% din paginile lucrării scrise de Laura Codruţa Kovesi.

Bomba economică cu ceas de la Palatul Victoria

Deși o treime din pensii sunt plătite cu bani împrumutaţi, Guvernul Grindeanu va aplica, de la 1 martie, majorarea pensiei sociale minime cu 30%,  apoi o nouă majorare a punctului de pensie, la 1 iulie. În plus, se intenționează creșterea salariului minim brut pentru angajaţii publici la 1.750 lei. Datele Consiliului Fiscal, consultate de RL, arată că această măsură va avea un impact bugetar consistent, de 1,022 miliarde lei. Cu toate acestea, promisiunile Guvernului nu se opresc aici. Salariile medicilor vor porni de la un minimum de 1.200 de euro lunar, ajungând până la 3.600 de euro în cazul medicilor din serviciile de urgenţă, a anunţat ministrul Muncii.

 

Ce mai puteți citi în ziar

Miniștrii s-au ascuns de public, de teama protestelor

Aparițiile în media ale membrilor cabinetului condus de Sorin Grindeanu au fost rare în cele două luni de la preluarea mandatului. Miniştrii au încercat să își limiteze numărul de apariții publice pe fondul protestelor generate de elaborarea ordonanțelor care reduceau lupta împotriva corupției. Prin comparație, în primele câteva luni de mandat, membrii executivului condus de Dacian Cioloș au dat 68 de interviuri în 60 de zile lucrătoare. O medie de peste un interviu pe zi.

Ce spune fiecare parte a capului despre sănătatea noastră

Specialiştii afirmă că orice dificultate fiziologică apărută la cap – fie ea o banală durere sau o boală gravă – este un semnal de alarmă privind faptul că ne simţim “atacată” individualitatea, a explicat psihologul Laura Maria Cojocaru pentru România liberă.

Nu ratați ediția de print. Luni, la chioşcuri şi prin abonament!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...