37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialDiaconescu a părăsit negocierile: I-am cerut lui Vulpescu să permită accesul presei

Diaconescu a părăsit negocierile: I-am cerut lui Vulpescu să permită accesul presei

Dan Diaconescu, aflat luni la sediul Ministerului Economiei ca să semneze contractul de privatizare al Oltchim, a declarat că i-a cerut lui Remus Vulpescu să permită accesul presei la negocieri.

”Am ieşit din mijlocul negocierilor pentru a vă face următorul anunţ. Am încercat să negociem cu Guvernul, am cerut guvernanţilor să discutăm despre Arpechim, Salrom, CFR sau Electrica, nimic din toate astea nu s-a întâmplat sus, moment în care ne-am dat seama că vânzătorul este ostil, motiv pentru care am cerut domnului  Vulpescu să primească presa pentru a vedea ce se întâmplă”, a declarat Diaconescu.

Diaconescu a evidenţiat faptul că Guvernul doreşte să ”tragă în piept poporul”, ”vor să ne tragă pe sfoară, să vedeţi cum ne cer banii în avans fără a ne oferi niciun fel de garanţie, am invitat presa, iar Vulpescu a respins cererea”.

Întrebat de jurnalişti dacă va plăti contractul de privatizare al Oltchim, Diaconescu a spus că ”tot ceea ce am încercat să negociem de o săptămână nu am putut negocia, încearcă să tragă de timp, să expire termenul de semnare al contractului. Banii îi vom lua când Ponta şi Vulpescu o să ne permită să plătim salariile”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă