34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialDemocratii din Petrosani au trecut in bloc la PSD

Democratii din Petrosani au trecut in bloc la PSD

Cel putin 80 de membri ai PD Petrosani, in frunte cu fostul vicepresedinte Constantin Alexandrescu, au parasit formatiunea politica aflata la guvernare, pentru a se inscrie in PSD. Actualei conduceri a organizatiei municipale i se reproseaza campania de racolare a consilierilor locali de la alte partide, lipsa de transparenta, nerespectarea promisiunilor din pre-campania si campania electorala, precum si lipsa de comunicare cu partenerii de Alianta, in speta cu PNL.
Constantin Alexandrescu, fost general de Armata, aflat acum in rezerva, a fost deja primit in randul social-democratilor, devenind membru cu drepturi depline, in timp ce fostii membri PD sunt analizati „la sange” inainte de a primi unda verde pentru inscrierea in fostul partid de guvernamant. Este pentru prima data, in Petrosani, cand o formatiune politica aflata la putere este parasita in masa, pentru ca membrii sa se inscrie in Opozitie.
„Acest proces de transferuri este in plina desfasurare, dar va dura ceva timp, pentru ca fiecare membru, inainte de a i se aproba cererea de inscriere in PSD, va fi analizat atent de catre biroul nostru executiv”, a afirmat presedintele organizatiei din Petrosani a social-democratilor, Haralambie Vochitoiu.
„Un motiv pentru care am renuntat la PD il constituie totala lipsa de respect fata de partenerul de Alianta, PNL, care este discutat si barfit cu orice prilej. Nu a existat colaborare privind ducerea la indeplinire a obiectivelor”, a afirmat Constantin Alexandru. Acesta a reclamat „trocul care s-a facut pentru ocuparea functie de viceprimar al orasului hunedorean. Nomal ar fi fost sa fie a PNL, dar pe niste criterii oculte, cu consecinte pe termen lung, aceasta functie a fost ocupata de PD”, a adaugat fostul lider democrat.
Desi nu a dezvaluit actualul numar de membri ai PD Petrosani, Alexandrescu a precizat, totusi, ca cele 80 de persoane care s-au decis sa paraseasca Partidul Democrat reprezinta „suficient de mult pentru partid, un gol in efective”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă