1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialDeclaratii

Declaratii

Victor Piturca nu are nimic de reprosat

“Asa a fost programul facut de federatia lor, de asa maniera incat au venit inaintea jocului. Pe mine m-a interesat jocul si ca am avut posibilitatea sa vad la lucru jucatori noi. In afara faptului ca s-a intarziat startul meciului cu o ora si un sfert, nu am nimic de reprosat. Ce vina sa aiba federatia? Nu m-am temut ca nu o sa se joace, pentru ca stiam ca o sa intarzie”.


Razvan Rat, capitan in premiera

“Totul s-a intamplat ca in "Cascadorii rasului". Era 17.50, nigerienii nu iesisera la incalzire si chiar ne gandeam ca s-ar putea sa nu se joace. A fost doar o conjunctura (n.r. – faptul ca a fost pentru prima oara capitanul nationalei), deoarece capitanii de drept erau accidentati. Credeti ca la Eurosport o sa arate componenta echipelor? O sa arate rezultatul, care o sa ramana in palmaresul Romaniei”.


Daniel Niculae, la primul gol

“N-au trimis telegramele la timp. A fost un meci amical bun. Bine ca s-au strans mai multi. Nu stiu daca puteam sa joc la ei, chiar daca sunt mai negricios”.


Florentin Petre are moral bun

“S-a terminat anul cu o victorie, insa ne-am fi dorit sa fim calificati la Cupa Mondiala. Acum avem un moral bun si abordam altfel viitoarea campanie. Pana la urma a fost un meci frumos, spectaculos si important este ca am castigat. Nigerienii au foarte multi jucatori raspanditi in Europa, probabil ca au primit tarziu telegramele sau cluburile nu le-au dat voie sa vina. Au stat bine la capitolul forta si cred ca daca nu erau obositi jucau si mai bine”.


Flavius Stoican, la un pas de premiera

“Telegramele de convocare au ajuns prea tarziu, altfel sigur se strangeau cu totii. Chiar si abia adunati, nigerienii au jucat destul de bine. Noi am ajuns la stadion devreme, am stat de vorba in vestiar, ca sa ne treaca plictiseala. Am mai iesit pe teren, am vazut, pe la ora 16.00, ca inca n-au venit si a inceput sa-mi fie frica la gandul ca nu vom juca. Era prima oara cand mi s-ar fi intamplat asa ceva”.


Razvan Cocis nu s-a simtit favorizat

“Probabil ca nigerienii au vrut neaparat sa joace si atatia jucatori au putut sa aduca. Au fost glume, sa mai dam noi niste jucatori, dar nu se putea face lucrul acesta. Atmosfera nu ne-a favorizat deloc, nu stiam cand o sa jucam, daca o sa vina nigerienii, e greu sa te concentrezi in asemenea conditii”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă