2.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSpecialDecathlon lansează ediția de primavara a Trocathlon – târgul de articole...

Decathlon lansează ediția de primavara a Trocathlon – târgul de articole sportive second hand destinat pasionaților de sport

În perioada 10 martie– 10 aprilie, amatorii de sport își pot vinde produsele proprii în rețeaua magazinelor Decathlon.

Confera o a doua sansa articolelor tale sportive si cumpara-ti produsele noi preferate! Decathlon anunță lansarea, în perioada 10 martie– 10 aprilie, în rețeaua magazinelor din toată țara, a ediției de primăvară a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand.

Desfășurat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat al renumitului brand francez, care se oferă să intermedieze gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole și echipamente sportive.

Diferenta dintre targul organizat de Decathlon  si  retaileri care comercializeaza  produse second hand  e ca Decathlon  garanteaza siguranta produselor  luate in consignatie.

 

Informatii generale targ Trocathlon

 

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon. Vestea buna este ca sunt acceptate articole sportive de la diversi producatori, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon. Poti vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesti, insa acestea trebuie sa fie in stare functionala.

Mai multe informatii despre targ gasiti aici: http://www.decathlon.ro/c/16-trocathlon

 

 

Conditii de vanzare

 

Conform regulamentului, trebuie sa aduci in magazin produsul pe care vrei sa il vinzi, sa stabilesti împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și sa il lasi in magazin pe toată perioada târgului. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primeste niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului.

 

Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde,  vei fi anunțat imediat și vei primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poti lua înapoi sau poti decide să îl donezi unei asociații caritabile.

Vanzarea produselor din cadrul targului este facilitata de promovarea si popularitatea de care se bucura  intreg evenimentul, siguranta utilizarii acestui sistem fiind deja cunoscuta in randul clientilor.

 

Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon : http://www.decathlon.ro/c/158-produse-neacceptate-la-trocathlon

 

 

Conditii de cumparare

 

Cu voucherul primit vei putea sa acoperi o parte din valoarea produsului nou dorit. Decathlon oferă, de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole și echipamente sportive la un preț foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vânzător fără alte comisioane.

 

Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora, iar mai multe detalii despre târg și regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa:

http://www.decathlon.ro/c/159-regulament-si-contract-trocathlon

 

 

 

 

Cele mai citite

Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri, va fi judecat doar pentru ucidere din culpă, nu pentru omor

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus mașina sub influența drogurilor și care a accidentat mortal doi studenți, este trimis în judecată...

Cele trei condiții puse de Austria pentru a accepta România în Air Schengen

Austria a pus trei condiții pentru ca România să fie primită în Schengen, însă doar pentru transportul pe cale aeriană. Frontierele terestre constituie un...

România intră complet în Schengen abia la finalul lui 2024, recunoaște premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, deși anunța acum două zile că România intră în Schengen, a revenit asupra acestei declarații și a recunoscut că momentul aderării...
Ultima oră
Pe aceeași temă