14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialDebenhams intră în Ungaria

Debenhams intră în Ungaria

Debro Holding, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa de retail fashion din România, anunţă intrarea pe piaţa maghiară, prin deschiderea primului magazin Debenhams în WestEnd City Center din Budapesta.
 
După 4 ani de gestionare a celor 8 magazine Debenhams deschise în sistem de franciză în România şi Republica Moldova, Debro Holding a decis extinderea prezenţei sale regionale către Ungaria, unde, pe 12 aprilie 2011, va deschide primul magazin Debenhams.
 
Situat în WestEnd City Center, la primul etaj, magazinul va avea o suprafaţă de 2100 mp.
 
Branduri şi designeri celebri vor fi aduşi în exclusivitate în Ungaria, printr-o varietate de peste 45.000 de articole de îmbrăcăminte, lenjerie şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, o lume completată cu stil de gamă de accesorii pentru casă.
 
„Intrăm pe 12 aprilie pe piaţa de fashion retail din Ungaria cu convingerea că Debenhams va fi un brand de succes, aşa cum este în toată lumea. Pentru deschiderea primului magazin din Ungaria, am creat 40 de noi locuri de muncă şi am investit peste 1 milion de euro”, precizează Bogdan Macarie, CEO Debro Holding.
 
Debenhams este unul dintre brandurile fashion cu cea mai îndelungată istorie din industria internaţională a modei. Cu o suprafaţa totală de vânzare de peste 12 milioane de metri pătraţi şi aproximativ 13 milioane de clienţi pe an, Debenhams rămâne unul dintre cele mai iubite concepte de department store din lume.  

În prezent, reţeaua numără aproape 170 de magazine în UK la care se adaugă 60 magazine internaţionale în sistem de franciză. Expansiunea în Europa Centrală şi de Est continuă, având în vedere că Debro Holding deţine drepturile de franciză pentru 13 ţări din regiune.

Pentru 2011, compania estimează o cifră de afaceri de 4 milioane euro pe piaţa din Ungaria.

În 1905 s-a deschis primul magazin Debenhams. Cu succesul asigurat, s-au listat la bursa londoneză, pentru prima dată în 1928. Compania a fost relistata în 2004 şi ulterior în 2006.

Primul magazin internaţional se deschide în Bahrain în 1997.

Cele mai citite

Piața imobiliară din România, blocată într-o perioadă de stagnare: vânzările încetinesc, dar prețurile rămân ridicate

Piața imobiliară din România se confruntă cu o încetinire semnificativă, în contextul în care vânzările de apartamente scad, iar prețurile continuă să rămână la...

Compania care a primit premiul pentru „brand românesc de tradiție și încredere“

Compania românească „Plafar“ a câștigat premiul pentru „brand românesc de tradiție și încredere“ la Gala Excelență în Business. „Companii Românești cu tradiție. Plafar a câștigat premiul...

Atac masiv cu drone al Ucrainei pe teritoriul Rusiei: 125 de drone distruse, daune în mai multe regiuni

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, Ucraina a lansat un atac de amploare cu drone pe teritoriul Rusiei, provocând daune în mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă