3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialDe ziua sa, Geoana a inchiriat Teatrul Bulandra

De ziua sa, Geoana a inchiriat Teatrul Bulandra

Aproximativ 200 de invitati sunt asteptati, marti seara, la ziua liderului PSD, Mircea Geoana, care le va oferi, la Teatrul Bulandra, un spectacol interpretat de trupa lui Dan Puric, urmat de o petrecere privata in foaierul teatrului, relateaza cotidianul "Gandul", citat de Mediafax.

Mircea Geoana implineste, marti, 51 de ani.

"Gandul" mentioneaza ca anul trecut, la 50 de ani, liderul PSD isi comanda un spectacol grandios la Vila Lac 1 din Primaverii, la care canta trupa Phoenix, insa "anul acesta, an de criza si de candidatura la presedintie, Mircea Geoana a decis sa se serbeze mai discret".

Potrivit cotidianului citat, pentru marti seara, liderul PSD a inchiriat Teatrul Bulandra , unde ii va duce pe cei 200 de invitati ai sai la un spectacol interpretat de trupa lui Dan Puric. Dupa show, va avea loc o mica petrecere in foaierul teatrului, unde i se va canta "La multi ani!", la implinirea varstei de 51 de ani.

"Voi face ceva mai linistit, cu prieteni. Vine multa lume culturala, amici, sportivi", a spus Mircea Geoana, care-si asteapta invitatii la teatrul din Gradina Icoanei, incepand cu ora 19.30, mai scrie "Gandul".

Despre Dan Puric, Mircea Geoana a spus ca atat el, cat si sotia sa, Mihaela, care conduce o fundatie, au mai facut "actiuni" cu acesta.

Contactat de "Gandul", Dan Puric a declarat ca spectacolul are doar o dimensiune financiara.

"Am fost sunat de domnul Geoana, care vrea sa organizeze un spectacol de teatru de ziua lui", a spus Dan Puric, potrivit cotidianului mentionat.

Acesta a precizat ca este vorba de spectacolul "Toti cinci" si ca pe scena vor urca cinci actori ai Companiei de teatru Passe Partout DP.

Puric a mentionat ca el nu se va afla pe scena. "Sunt in concediu", a spus el.

Potrivit cotidianului "Gandul", Puric a afirmat ca spectacolul "nu are o dimensiune electorala, ci o dimensiune financiara: E o comanda".

Cele mai citite

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu...

Grefierii protestează în fața ICCJ, cerând plata salariilor restante

Grefieri din toate județele participă la un protest în fața sediului din București al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Mitingul de protest este...

Fraudă de 15 milioane de euro făcută cu mașini second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracţională care a tranzacţionat mijloace de transport din spaţiul intracomunitar, în cuantum...
Ultima oră
Pe aceeași temă