6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDe ce să nu închizi balconul sau logia? 15 idei de amenajare

De ce să nu închizi balconul sau logia? 15 idei de amenajare

Ne gandim ca pana acum te-ai lasat mangaiat cel putin o data de razele soarelui pe balconul apartamentului si ti-ai imaginat cum ar fi sa ai o terasa generoasa, de unde sa-ti poti bea in liniste cafeaua de dimineata.

Suntem convinsi ca, in secunda doi, gandul ti-a zburat la dimensiunile nu tocmai generoase ale balconului, la problemele de izolare termica pe care le intampini pe timpul iernii si la praful si galagia din strada. Ei bine, pentru toate aceste dezavantaje exista ori solutii (altele decat inchiderea balconului), ori avantaje care cantaresc ceva mai mult, sau poate este vorba doar de o alta abordare a problemei.

Deficientele de confort termic le poti rezolva printr-o supraizolare pe peretele dinspre balcon. Stim ca blocurile mai vechi au aceasta problema si este serioasa (in special cele construite in perioada comunista), insa daca locuiesti intr-o dezvoltare imobiliara recenta si vrei sa-ti inchizi balconul din motive de confort termic, s-ar putea sa ai cateva idei preconcepute.

Continuarea acestui articol o puteţi citi pe www.casamea.ro

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă