32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialDată dispărută de trei luni, scriitoarea britanică Helen Bailey a fost găsită...

Dată dispărută de trei luni, scriitoarea britanică Helen Bailey a fost găsită moartă. Concubinul ei a fost arestat pentru crimă

Scriitoarea britanică Helen Bailey, în vârstă de 51 de ani, care fusese dată dispărută de trei luni de zile, a fost găsită moartă în locuinţa sa, a anunțat sâmbătă presa de la Londra.

Partenerul ei a fost arestat sub acuzația de crimă. Ei au împărţit reşedinţa din oraşul Royston, situat la nord de Londra.

De asemenea, poliţia îl acuză pe bărbat de inducere în eroare a anchetei în mod intenţionat după ce a postat pe social media un mesaj către Helen. Aceasta a dispărut în luna aprilie, după ce a fost văzută ultima dată plimbându-se cu câinele ei, Boris, la 11 aprilie, în apropierea locuinţei.

Autoarea este cunoscută mai ales pentru seria de ficţiune Electra Brown pentru adolescenţi şi pentru blogul ei, Planeta Greif, unde a vorbit deschis despre moartea soţului ei, care s-a înecat în timpul unei vacanţe în Caraibe în 2011. Ea l-a cunoscut pe prietenul ei actual, Ian Stewart, un văduv de 55 de ani, prin intermediul unui grup terapeutic.

O autopsie a corpului va fi făcută luni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă