20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialCupa Europei la Popice, organizata la Hunedoara

Cupa Europei la Popice, organizata la Hunedoara

Peste 200 de sportivi si tehnicieni din 13 tari ale continentului se vor intrece in Cupa Europei la Popice pentru seniori si senioare, competitie programata sa aiba loc in perioada 4-7 octombrie la Hunedoara. In concurs s-au inscris 21 de echipe, dintre care 13 sunt de baieti.
Secretarul general al Federatiei Romane de Popice-Bowling (FRPB), Costin Novac, a declarat ca proba la care vor participa echipele de seniori va avea loc la Arena de popice din municipiul Hunedoara, care a apartinut fostului Combinat Siderurgic, in timp ce senioarele vor juca pe baza sportiva de popice din Cincis, la 15 kilometri de Hunedoara.
„In concursul masculin vor evo-lua echipe puternice din Croatia, Ungaria, Slovenia, Germania, Cehia si Romania, ICMRS Galati.
La fete, una dintre echipele de valoare este cea a clubului Rapid Bucuresti”, a apreciat secretarul general al FRPB.
Costin Novac, a adaugat ca unele echipe, cum ar fi cele din Germania si Ungaria, vor fi insotite de galerii ale suporterilor.
Deschiderea oficiala a manifestarii este programata pentru miercuri, la ora 18.30, in fata Casei de Cultura din oras, iar concursul va incepe joi cu parte de calificari. Finala va avea avea loc sambata, cand se va desfasura si festivitatea de premiere.
Arena de popice din municipiul Hunedoara este cotata ca una dintre cele mai bune din Europa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă