30.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSpecialCum îți alcătuiești o garderobă de milioane cu un buget mic (P)

Cum îți alcătuiești o garderobă de milioane cu un buget mic (P)

Dacă îți dorești să ai un look inspirat din creațiile celor mai mari case de modă însă crezi că bugetul pe care îl ai la dispoziție nu este destul pentru asta, probabil că nu faci cumpărăturile de unde trebuie. 

Cine spune că nu poți cumpăra haine care să arate de milioane, cu un buget mic, n-a vizitat niciodată două tipuri de magazine: 

Magazinele Outlet

Brandurile de renume își vând produsele rămase din colecțiile trecute în magazinele outlet. Calitatea este aceeași ca și a hainelor comercializate în alte tipuri de mall-uri. Ceea ce se schimbă, însă, este prețul, care este acum redus chiar si cu jumătate din valoarea inițială.

Un alt avantaj pe care îl ai dacă faci shopping în astfel de centre comerciale este ca îți vei putea face cumpărăturile fără stres, deoarece nu sunt așa de aglomerate precum mall-urile. Nu vei mai aștepta la cozile care se formează la cabinele de probă și vei găsi mult mai rapid ceea ce te interesează. 

Diversitate nu este nici ea o problemă în magazinele outlet, deoarece stocurile sunt alimentate continuu, pe măsură ce apar noi și noi colecții de haine. În această perioadă, profită de reducerile lansate de Mango Outlet din Fashion House. Dă o fugă împreună cu cea mai bună prietenă și achiziționați piese vestimentare ce poartă semnătura designerilor și magazinelor de renume din întreaga lume și integrați-le în outfituri de milioane!

Magazinele second-hand 

Un alt loc în care trebuie să cauți haine de firmă este primul magazin second-hand care îți iese în cale. Contrar miturilor, aici nu există doar haine de o calitate îndoielnică sau uzate, ci și haine care arată foarte bine, creații ale marilor branduri.

Tot ce ai de făcut este să cauți cu atenție printre umerașe și să verifici etichetele hainelor. Foarte mulți oameni renunță la anumite haine nu pentru că le-au purtat prea mult timp și s-au plictisit, ci tocmai pentru că le-au cumpărat pentru o ocazie specială, după care nu le-au mai folosit.

Atâta timp cât nu au pete și nu prezintă defecte în ceea ce privește croiala, articolele vestimentare la mâna a doua sunt numai bune pentru a fi integrate în ținute pline de imaginație.

Dacă ești adeptul shoppingului online, atunci caută haine second-hand pe MyDressing.ro și adaugă în coșul de cumpărături toate hainele pe care ți le dorești.

Stilul nu ține de neapărat de bani. Poți arata foarte bine și cu haine de firmă mai la prețuri mai accesibile, atâta timp cât adopți atitudinea corespunzătoare.

Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Avertizări de vreme instabilă, pentru mai mult de jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, două avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de instabilitate atmosferică, valabile până miercuri în jumătate de ţară.Potrivit...

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă