30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSpecialCum îți alcătuiești o garderobă de milioane cu un buget mic (P)

Cum îți alcătuiești o garderobă de milioane cu un buget mic (P)

Dacă îți dorești să ai un look inspirat din creațiile celor mai mari case de modă însă crezi că bugetul pe care îl ai la dispoziție nu este destul pentru asta, probabil că nu faci cumpărăturile de unde trebuie. 

Cine spune că nu poți cumpăra haine care să arate de milioane, cu un buget mic, n-a vizitat niciodată două tipuri de magazine: 

Magazinele Outlet

Brandurile de renume își vând produsele rămase din colecțiile trecute în magazinele outlet. Calitatea este aceeași ca și a hainelor comercializate în alte tipuri de mall-uri. Ceea ce se schimbă, însă, este prețul, care este acum redus chiar si cu jumătate din valoarea inițială.

Un alt avantaj pe care îl ai dacă faci shopping în astfel de centre comerciale este ca îți vei putea face cumpărăturile fără stres, deoarece nu sunt așa de aglomerate precum mall-urile. Nu vei mai aștepta la cozile care se formează la cabinele de probă și vei găsi mult mai rapid ceea ce te interesează. 

Diversitate nu este nici ea o problemă în magazinele outlet, deoarece stocurile sunt alimentate continuu, pe măsură ce apar noi și noi colecții de haine. În această perioadă, profită de reducerile lansate de Mango Outlet din Fashion House. Dă o fugă împreună cu cea mai bună prietenă și achiziționați piese vestimentare ce poartă semnătura designerilor și magazinelor de renume din întreaga lume și integrați-le în outfituri de milioane!

Magazinele second-hand 

Un alt loc în care trebuie să cauți haine de firmă este primul magazin second-hand care îți iese în cale. Contrar miturilor, aici nu există doar haine de o calitate îndoielnică sau uzate, ci și haine care arată foarte bine, creații ale marilor branduri.

Tot ce ai de făcut este să cauți cu atenție printre umerașe și să verifici etichetele hainelor. Foarte mulți oameni renunță la anumite haine nu pentru că le-au purtat prea mult timp și s-au plictisit, ci tocmai pentru că le-au cumpărat pentru o ocazie specială, după care nu le-au mai folosit.

Atâta timp cât nu au pete și nu prezintă defecte în ceea ce privește croiala, articolele vestimentare la mâna a doua sunt numai bune pentru a fi integrate în ținute pline de imaginație.

Dacă ești adeptul shoppingului online, atunci caută haine second-hand pe MyDressing.ro și adaugă în coșul de cumpărături toate hainele pe care ți le dorești.

Stilul nu ține de neapărat de bani. Poți arata foarte bine și cu haine de firmă mai la prețuri mai accesibile, atâta timp cât adopți atitudinea corespunzătoare.

Cele mai citite

Relaxare si confort – alege consumabile hoteliere potrivite pentru bunăstarea turiștilor!

Turismul în România este unul dintre domeniile cu potențial de creștere enorm. Cu toate că de la an la an, domeniul se dezvoltă, nu...

Percheziții în Capitală și în mai multe județe, într-un dosar privind Start Up Nation

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) efectuează, astăzi, peste 40 de percheziţii în Bucureşti şi în alte şapte...

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională, afișate astăzi

Rezultatele finale de la Evaluarea Naţională, după soluționarea contestaţiilor, vor fi afişate astăzi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei (ME).Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declara...
Ultima oră
Pe aceeași temă