31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cum a fost primită, luni, prima doamnă a României la liceul...

VIDEO. Cum a fost primită, luni, prima doamnă a României la liceul la care predă

Carmen Iohannis, care va deveni după validarea alegerilor prima doamnă a României, a fost întâmpinată luni dimineață de elevii săi de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" cu melodia "We are the champions”, relatează publicația locală Turnul Sfatului.

Copiii i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care "Klaus Johannis președinte", "Santa Klaus is coming to Cotroceni" și "Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte".

În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, "We are the champions".

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. "Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi", a spus Carmen Johannis.

Prima doamnă s-a referit și la rezultatele obținute la soțul ei. "Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut", a mai spus Carmen Johannis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă