2.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSpecialCu cat faceti mai multe calcule privind cariera sau banii cu atat...

Cu cat faceti mai multe calcule privind cariera sau banii cu atat o sa fiti mai dezamagit. Prietenii nu va sunt de nici un ajutor astazi si s-ar putea sa fiti atacat de unde nu va asteptati, mai ales in cariera.

Priviti cu suspiciune orice interventie verbala fortata. Sunteti pretentios in alegerea colaboratorilor, dar cedati in fata manifestarilor spontane de dragoste.
A sosit momentul sa va mobilizati financiar si fizic pentru a rezolva problemele nou-aparute. Puteti interveni cu pasiune intr-o combinatie sentimentala. Sunt posibile pierderi materiale.
Sunteti melancolic, dar plin de initiativa. Nu trebuie sa va lansati in actiuni riscante. In casa trebuie sa luati o hotarare si este destul de greu. Sunt posibile certuri familiale.
Tot mai multe evenimente tind sa se desfasoare in culise. Nu va lasati impresionat de mesajele ciudate pe care le primiti si vorbiti ceva mai putin!
Sunteti atras de societate, apareti in public si incercati sa obtineti favoruri, dar totul se face cu cheltuiala si fara prea mare succes. Partenerul mai mult va incurca decat va ajuta, asa ca descurcati-va singur!
Efortul sustinut de acomodare la cerintele grupului de prieteni sau pentru a va face cunos#cut unor persoane importante nu este recompensat. Ganditi mult, faceti calcule, dar realitatea se prezinta altfel.
Aveti o anumita febrilitate intelectuala, dar instabilitatea dv. va poate aduce incurcaturi. Aflati ca sunteti barfit de persoane care va cunsoc foarte putin.
Sunteti ceva mai cu picioarele pe pamant, dar tot aveti incredere in cine nu trebuie. Nu reusiti sa comunicati prea mult cu partenerul si cu cei cu care lucrati si apar tot felul de probleme.
Sunteti putin mai confuz in ceea ce priveste parteneriatele de afaceri, dar in final va veti lamuri. Nu este bine sa luati hotarari importante astazi.

Cele mai citite

Președintele Iohannis se întâlnește cu ambasadorii țărilor UE, înainte să plece la Consiliul European

Președintele Klaus Iohannis va avea, în după-amiaza de 11 decembrie 2023, o întâlnire cu ambasadorii acreditați în România ai țărilor membre UE. Conform programului anunțat...

Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri, va fi judecat doar pentru ucidere din culpă, nu pentru omor

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus mașina sub influența drogurilor și care a accidentat mortal doi studenți, este trimis în judecată...

România intră complet în Schengen abia la finalul lui 2024, recunoaște premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, deși anunța acum două zile că România intră în Schengen, a revenit asupra acestei declarații și a recunoscut că momentul aderării...
Ultima oră
Pe aceeași temă