1.4 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialCroitoru ar putea ramane la Ceahlaul

Croitoru ar putea ramane la Ceahlaul

Aflat la final de con-tract cu Ceahlaul, mijlocasul Marius Croitoru (foto dreapta) a declarat ca ia in calcul si un nou contract cu formatia de sub Pietricica, la care a evoluat in returul campionatului, sub forma de imprumut.
"Deocamdata, eu inca mai figurez sub contract cu Ceahlaul pana la sfarsitul acestei luni. Dupa aceea, voi vedea incotro voi pleca. Oferte din tara sunt multe pentru mine, insa nu vreau sa ma grabesc. Astept, pentru ca vreau sa fac cea mai buna alegere atunci cand ma voi decide asupra unei echipe. Vreau sa vad despre ce proiect este vorba la Piatra Neamt. Nu spun nu unei oferte tentante daca ar veni din partea conducerii de aici", a declarat Marius Croitoru. Fotbalistul a mai spus ca se felicita pentru faptul ca a ales sa vina la Ceahlaul, pentru ca a reusit in acest fel sa reintre in forma. "Pana sa vin la Piatra Neamt am traversat cea mai grea perioada din intreaga mea cariera. Nu credeam sa traiesc aceste zile. Sa ajungi la un nivel inalt cu Steaua si apoi sa cazi brusc nu-i tocmai frumos. Vreau sa le multumesc celor din conducerea gruparii de aici pentru ca au avut incredere in mine, pentru ca mi-au oferit posibilitatea sa joc si sa revin, cat de cat, la forma de altadata", a spus Marius Croitoru.

Cele mai citite

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă