0.3 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialCriza se combate cu comisii

Criza se combate cu comisii

Premierul Emil Boc s-a intalnit, marti, cu ministrul Economiei, Adriean Videanu, si cu cel al IMM-urilor, Constantin Nita, sa puna la punct functionarea unei comisii anti-criza, a carei infiintare a fost anuntata inca de acum doua saptamani, potrivit ziare.com.

Membrii ambelor partide ale Coalitiei de la guvernare au hotarat, de comun acord, sa creeze o comisie menita sa stopeze efectele crizei economice pe baza masurilor din planul pesedistilor.

Comisia va fi condusa de un reprezentat al PSD si de unul al PD-L, mai exact de ministrul Constantin Nita si de ministrul Adriean Videanu.

Vicepremierul Dan Nica a anuntat, pe 20 iulie, ca membrii comisiei vor analiza propunerile social-democratilor din planul anti-criza: "Noi avem mai multe propuneri pe care le-am si anuntat in mod public ca dorim sa fie introduse pe ordinea de zi in discutia Coalitiei".

Desi, teoretic, exista, comisia tehnica nu s-a intalnit niciodata pana acum. Ministrii PD-L le-au transmis colegilor de guvernare ca nu au timpul necesar pentru o asemenea intalnire. In conditiile in care criza se accentueaza, comisia a revenit pe agenda Guvernului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă