6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCristian Boureanu, în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul...

Cristian Boureanu, în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că ar fi agresat polițiști

Magistrații Tribunalului București au decis ca fostul parlamentar Cristian Boureanu să rămână în arest preventiv pentru încă 10 de zile, în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce a agresat polițiștii care au oprit în trafic mașina în care se afla, informează Mediafax.

Anterior, Judecătoria Sectorului 1 a decis cercetarea lui Boureanu în arest la domiciliu, însă decizia a fost contestată de procurori.

În 10 iunie, Cristian Boureanu a fost arestat pentru ultraj, după ce a lovit poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.

În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl loveşte pe unul din poliţişti în zona inghinală, dar şi cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feţei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă