27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialCrin Antonescu: PNL voteaza contra guvernului Boc

Crin Antonescu: PNL voteaza contra guvernului Boc

Liberalii sustin ca renominalizarea lui Emil Boc in fruntea guvernului si a unor dintre ministrii demisi in toamna de Parlament prin motiune de cenzura reprezinta un gest de sfidare, informeaza Realitatea.net.

"PNL si parlamentarii vor vota impotriva acestui guvern, socotim o sfidare la adresa parlamentarismului, investirea aceluiasi premier si a unei parti a ministrilor acestuia care au picat in toamna la motiunea de cenzura depusa de noi", a declarat astazi presedintele PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei BPC a PNL. O singura abtinere s-a inregistrat.

Liberalii isi pastreaza insa dreptul de a vota pro sau contra in comisiile de specialitate la audieri. "In functie de fiecare ministru care va fi audiat, de persoana respectiva, acolo se vor da niste voturi diferentiate. Votul politic este impotriva guvernului Boc IV, Basescu-Boc. Vom participa la sedinta guvernului", a adaugat Antonescu.

Cu sau fara votul liberalilor si chiar al PSD, guvernul Boc are majoritatea necesara in Parlament pentru a fi investit. Guvernul PD-L- UDMR – independenti, sustinut si de minoritatile nationale are 240 de voturi, in conditiile in care ar avea nevoie de 236.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă