0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialCopil român de cinci ani, UCIS într-un accident rutier la Paris

Copil român de cinci ani, UCIS într-un accident rutier la Paris

Un copil român, în vârstă de cinci ani, a fost ucis, marți,  într-un accident rutier marţi, pe bulevardul Ménilmontant, la Paris, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ora locală 14.30 (15.30, ora României), în Arondismentul 11. Copilul a fost izbit de o camionetă şi a murit pe loc, sub ochii mamei şi mătuşii sale.

Cele două femei au traversat primele o trecere de pietoni protejată, după care i-au făcut semn copilului să le urmeze. În timp ce traversa, copilul a fost izbit de o camionetă, a anunţat Prefectura de Poliţie din Paris.

Copilul a murit pe loc, în pofida eforturilor salvatorilor.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, şoferul şi pasagerul camionetei au fugit, pe jos, după ce au abandonat camioneta nu departe de locul accidentului. Camioneta nu era dată ca furată, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Primarul Parisului a transmis “sincere condoleanţe” familiei copilului

“Cei doi ocupanţi ai vehiculului au fugit după accident. Am încrede în serviciile de poliţie să-i reţină rapid, să-i identifice şi să-i audieze, pentru ca să fie stabilite cât mai rapid circumstanţele exacte ale acestei drame”, a declarat Anne Hidalgo, citată într-un comunicat, în care a transmis condoleanţe familiei victimei.

Însă altă sursă din cadrul poliţiei subliniază că mai multe mărturii cu privire la accident sunt contradictorii, unii martori afirmând că furgoneta nu ar fi implicată în accident.

De asemenea, prefectura de poliţie a dezminţit că copilul fugea de o intervenţie a poliţiei vizând să disperseze vânzători stradali, aşa cum a scris presa. “Nu era nicio operaţiune de evacuare în curs”, iar “copilul nu fugea, ci se deplasa către locul unde se aflau vânzătorii”, a precizat serviciul de presă al prefecturii.

Ancheta a fost încredinţată Serviciului judiciar pentru accidente din cadrul prefecturii de poliţie.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la New York, s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres. Întâlnirea de la sediul ONU a avut...

De ce email marketing-ul rămâne un canal de marketing important în 2023

Într-o realitate în care o mulțime de canale noi de comunicare apar și dispar cu rapiditate, email marketing-ul persistă, fiind un adevărat pilon al...

Patru persoane rănite, dintre care una grav, într-un atac armat la Bruxelles

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri seară, într-un atac armat pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă