32.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialCopiii au desenat la Carrefour pentru o excursie la Disneyland

Copiii au desenat la Carrefour pentru o excursie la Disneyland

Peste 270.000 de copii au participat la concursul de desen organizat de Carrefour în magazinele  din toată ţara.  Concursul dedicat sărbătorilor de Paşte a fost adresat elevilor din clasele I-VIII care au avut ocazia să câştige una dintre cele 15 excursii la Disneyland.

Micuţii şi-au folosit imaginaţia desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante respectând tema: „De Paşte, iepuraşul aduce cadouri de la Carrefour„. Desenele copiilor vor putea fi admirate în cadrul expoziţiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour în toată luna aprilie.

„Ne bucurăm că am mobilizat atât de mulţi elevi să deseneze şi să să ne împodobească magazinele cu lucrările lor, pe care le vom expune toată luna aprilie. Este o acţiune educativă foarte dragă nouă şi pentru a-i recompensa, iepuraşul va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland şi mii de alte premii. Le mulţumim copiilor pentru participare şi le urăm Paşte fericit, alături de cei dragi lor”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă