31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialControl al Curtii de Conturi la Primaria Braila

Control al Curtii de Conturi la Primaria Braila

Noul primar al municipiului Braila, social-democratul Aurel Simionescu, a precizat ca le acorda timp, pana pe 1 iulie, responsabililor din primarie care s-au ocupat de partea economica pentru a-si pune ordine in actele, dupa care va cere un control din partea Curtii de Conturi. "Voi avea o discutie cu domnul secretar Iorga Stoian si intentionez sa mai am una si cu directorii care au responsabilitati financiare, pentru ca vreau sa le dau timp sa-si aranjeze hartiile. Vreau sa stiu cum pornesc in nou mandat", a declarat noul primar de Braila. Social-democratul Aurel Simionescu a castigat in turul doi al alegerilor Primaria municipiului Braila cu 59,6% din sufragii, devansandu-l pe primarul in functie, liberalul Constantin Cibu, diferenta de voturi dintre cei doi fiind de peste 12 mii de voturi.

Simionescu a anuntat ca vine la primarie cu o atitudine echilibrata, ca nu vine "pornit" sa schimbe totul in jur si ca va face o analiza atenta a aparatului administrativ. Pana sa devina adversari in alegerile locale, PSD si PNL Braila au avut o perioada de colaborare fructuoasa pe plan local, astfel incat braienilor le era foarte greu sa faca diferenta intre politicienii celor doua partide, proveniti de altfel, in mare parte, din structurile de conducere ale PCR .

» PRUDENTUL
"Voi avea o discutie cu domnul secretar Iorga Stoian si intentionez sa mai am una si cu directorii care au responsabilitati financiare, pentru ca vreau sa le dau timp sa-si aranjeze hartiile. Vreau sa stiu cum pornesc in nou mandat", a declarat noul primar de Braila.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă