22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecial"Consumati fructe", in loc de "evitati excesul de sare, zahar si grasimi"

„Consumati fructe”, in loc de „evitati excesul de sare, zahar si grasimi”

Posturile de televiziune vor difuza, in cadrul unei campanii pentru un stil de viata sanatos sustinuta de Consiliul National al Audiovizualului, patru mesaje pentru incurajarea consumului de legume si fructe, miscare, consum de lichide si respectarea meselor principale ale zilei, relateaza agentia NewsIn.

Pentru difuzarea noilor mesaje, care vor inlocui vechiul slogan "Pentru sanatatea dumneavoastra, evitati excesul de sare, zahar si grasimi", Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va modifica Codul Audiovizualului in sedinta de joi, urmand ca pana la sfarsitul lunii septembrie reprezentantii International Advertising Association (IAA) si cei ai televiziunilor sa realizeze cartoanele care vor fi prezentate pe post.

Mesajele care vor fi prezentate sunt: "Consumati zilnic fructe si legume", "Faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi", "Consumati zilnic minimum 2 litri de lichide" si "Respectati mesele principale ale zilei". Mesajele, care vor fi citite pe post de o voce feminina, calda si vesela, vor fi urmate de o "stampila" cu mesajul "Pentru o viata sanatoasa".

Reprezentantii televiziunilor prezenti la sedinta CNA au fost de acord cu introducerea campaniei IAA pe post.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă