34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialConducerea de la UTA a demisionat pentru a facilita fuziunea cu Liberty

Conducerea de la UTA a demisionat pentru a facilita fuziunea cu Liberty

Membrii Comitetului Director al gruparii UTA Arad au demisionat miercuri, in urma unei intrevederi cu primarul Gheorghe Falca, noua conducere urmand sa fie desemnata dupa fuziunea cu nou-promovata Liberty Oradea. Gruparea aradeana a dat publicitatii, miercuri, un comunicat in care a anuntat demisia tuturor persoanelor care au ocupat functii de conducere in club, dupa ce UTA a retrogradat in Divizia C, la finalul sezonului 2005/2006.
Liberty Oradea, care a promovat in Divizia A dupa ce a ocupat primul loc in seria a III-a a Diviziei B, si UTA se afla in negocieri avansate pentru a fuziona, o parte din actele necesare omologarii stadionului gruparii aradene fiind deja depuse la comisiile abilitate. Gheorghe Falca a mentionat ca vineri va avea loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local, in vederea rectificarii bugetului, in urma acestei sedinte urmand sa se aloce doua milioane RON pentru reamenajarea arenei.
Vicepresedintele clubului Liberty, Catalin Sarmasan, a spus: „Da, cel mai probabil vom fuziona cu UTA, desi mai sunt doua oferte, de la Pandurii si de la Alba Iulia”. Gruparea Liberty Oradea, patronata de Marius Vizer, presedintele Uniunii Europene de Judo, si-a asigurat promovarea in Divizia A, incheiind pe primul loc Seria a III-a a esalonului secund. Echipa UT Arad a incheiat Seria a III-a a Diviziei B pe locul 14.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă