24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialConcertul Madonnei de la Bucuresti, o afacere de cinci milioane de euro

Concertul Madonnei de la Bucuresti, o afacere de cinci milioane de euro

Cinci milioane de euro, 70.000 de fani, 3.500 de metri patrati amenajati doar pentru ea, uneori Regina Pop, alteori Diva Pop a tuturor timpurilor. Oricum ai numi-o, Madonna pune lumea in miscare, fie ca e vorba de bani, spectacole sau barbati. Intr-un cuvant: afacere. Afacere este si concertul de la Bucuresti, cu cifre care transforma show-ul intr-un record in sine, potrivit Realitatea TV.

O suta cincizeci de mii de oameni ar putea vedea show-ul Madonnei din Parcul Izvor. Dintre ei, doar aproximativ 70.000 cu bilet. Restul, curiosi stransi pe langa garduri sau cocotati pe cladiri. O cifra mare, depasita, poate, doar de numarul banilor care se invart in jurul divei: cinci milioane de euro, cat costa superproductia de la Bucuresti.

De aproape o saptamana se lucreaza de zor si cu spor la amenajarea celor 3.500 de metri patrati rezervati pentru concertul din Parcul Izvor. Iata ce ne asteapta.

De la Praga a venit scena cu cele o suta de tone si doua module speciale. Nu mai putin de 100 de tiruri incarcate cu echipament tehnic, decoruri si tinute de scena au ajuns si ele in Romania. 1.200 de oameni si-au suflecat manecile si s-au pus pe treaba, iar scena este aproape ridicata. Zecile de mii de fani care vor veni miercuri seara vor fi strasnic paziti de patru mii de oameni ai legii. Toate acestea pentru un spectacol maraton.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă