39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialCompania Eurostar a declansat o ancheta dupa blocarea traficului in tunelul de...

Compania Eurostar a declansat o ancheta dupa blocarea traficului in tunelul de sub Canalul Manecii

Compania feroviara Eurostar a anuntat luni deschiderea imediata a unei anchete, incredintata unui grup de experti independenti, pentru clarificarea circumstantelor care au condus la blocarea traficului incepand de vineri seara, relateaza AFP consultata de Mediafax.

Consiliul de administratie al companiei i-a incredintat ancheta lui Christopher Garnett, fostul director al companiei feroviare britanice Great North Eastern Railway (GNER) si fost director comercial al Eurotunnel, si lui Claude Gressier, inginer la Drumuri si Poduri.

"A fost declansata imediat o ancheta", precizeaza Eurostar.

Traficul trenurilor de calatori Eurostar intre Londra, Paris si Bruxelles va fi suspendat din nou luni, a anuntat compania duminica, dupa o serie de probleme aparute din cauza ninsorii si frigului.

Eurostar nu a putut oferi asigurari ca traficul va fi reluat marti, urmand sa faca un anunt pe aceasta tema pana la ora 18.00 (20.00 ora Romaniei).

Peste 2.000 de calatori au petrecut noaptea de vineri spre sambata blocati in tunelul de sub Canalul Manecii. Unii calatori au stat timp de 15 ore fara apa si hrana, in frig.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă