2.3 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecial"Colectia de toamna"

“Colectia de toamna”

HP Romania si-a lansat colectia de toamna de imprimante, multifunctionale si camere digitale. Noua linie de produse include doua imprimante – una care printeaza direct pe CD/DVD si una cu hard-disk integrat, doua camere foto cu ecran LCD de mari dimensiuni si rezolutii cuprinse intre 8.2 si 10 MP, precum si un multifunctional, complet si foarte rapid.

Imprimare direct pe CD/DVD printabil

Photosmart D5160 imprima direct pe CD-urile sau DVD-urile printabile. Este de ajuns sa fie introdus un astfel de disc in tava speciala a imprimantei, sa se aleaga imaginea dorita, iar imprimanta o va tipari, in cateva secunde, pe CD-ul sau DVD-ul dorit.
Pe langa functia de imprimare pe CD/DVD, noul D5160 – al carui pret este de 89 de euro fara TVA, tipareste orice document sau fotografie pana la dimensiunea A4 la o calitate ce rivalizeaza cu imprimantele laser profesionale in cazul documentelor text sau grafice, respectiv cu laboratoarele foto profesionale in cazul pozelor.

Cel mai complet multifunctional cu jet de cerneala

In privinta multifunctionalelor, HP Photosmart C6180 All-in-One are toate functiile posibile si aceasta la doar 199 de euro. Noul produs vorbeste limba romana (panoul frontal de comanda si mesajele care apar pe ecranul LCD color fiind complet traduse in limba romana) si este cel mai rapid multifunctional foto din piata, oferind cel mai mic cost de imprimare din gama. Concret, poate imprima pana la 32 pagini A4 alb-negru sau 31 pagini A4 color la o calitate de exceptie chiar si pe modul economic, sau o fotografie 10×15 in doar 12 secunde. Faxul integrat este capabil sa transmita o pagina in 3 secunde, alb-negru sau color, sa memoreze 90 de pagini si 75 numere de telefon. Datorita pachetelor foto HP (6 cartuse + hartie foto), costul cel mai mic pentru o poza 10×15 din industrie: 0.89 RON/foto, TVA inclusa! Copierea se realizeaza fara calculator, iar scanarea se realizeaza la impresionanta rezolutie de 4800×4800 dpi, cu posibilitatea de a retusa automat imaginea scanata: refacerea culorilor, indepartarea prafului sau zgarieturilor etc.

Camera digitala cu 10 MP si 7,62 cm LCD

Noile camere foto digitale HP Photosmart R927 si HP Photosmart R967 impresioneaza, inca de la prima vedere, cu un design de exceptie, foarte subtire, un ecran LCD de mari dimensiuni, luminos si perfect vizibil in orice conditii si o rezolutie incredibila pentru o camera atat de mica: 8.2 MP la R927 (pret de 259 euro fara TVA), 10 MP la R967 (pret de 329 euro).
Viteza de reactie este, de asemenea, mult peste media camerelor din aceeasi gama. Ecranul este foarte mare, de 3 inch (7,62 cm latime) – unul dintre cele mai mari ecrane LCD dintr-o camera foto digitala compacta – extrem de luminos, chiar si pe soare, vizibil din aproape orice unghi.
De mentionat este faptul ca se pot face poze contra soarelui, orice parte prea intunecata sau prea luminoasa fiind automat corectata. In fine, cu HP R967 puteti spune adio pozelor miscate sau neclare: HP Steady Photo ajuta la realizarea unor fotografii perfecte in conditii vitrege: lumina slaba, subiect in miscare etc.

Imprimanta foto cu HDD integrat

O imprimanta foto portabila nu e cu adevarat portabila daca nu permite transportarea fotografiilor si in format electonic, nu numai pe cele imprimate. HP Photosmart A717 are pentru aceasta un disc intern de mare capacitate – 4 GB – ce permite stocarea a peste 4.000 de poze. Cu ajutorul bateriei interne reincarcabile optionale se pot tipari pana la 75 de poze departe de priza de curent, iar cu ajutorul adaptorului Bluetooth optional se poate imprima de pe calculator, telefon mobil, PDA fara nici un cablu.
In plus, utilizatorii isi pot personaliza pozele cu o colectie bogata de clip art-uri, texte si rame colorate, ce pot fi adaugate pe fotografia originala in orice punct, la orice dimensiune.

Cele mai citite

Atelierele Bubu, primul program educativ pentru copiii de 0-3 ani organizat de o instituție culturală din România

Din luna octombrie 2023, Opera Comică pentru Copii vine în atenția publicului cu un program educativ inovator, adresat, în premieră, copiilor de 0-3 ani...

Robert De Niro, acuzații grave: “Discursul meu a fost cenzurat!”

Robert De Niro susține că discursul său de la premiile Gotham a fost cenzurat. El avea pregătit un discurs anti-Trump. "Vreau doar să spun un...

O altă poză cu Cherecheș, în care primarul apare mult mai avariat

Povestea scăpată pe surse de Poliția Română către jurnaliști (adică pe Whatsapp) e că Cherecheș și o mătușă goneau cu 200 de km la...
Ultima oră
Pe aceeași temă