7.5 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialCod galben de ceaţă în Bucureşti şi alte 19 judeţe

Cod galben de ceaţă în Bucureşti şi alte 19 judeţe

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, mai multe atenţionări de cod galben de ceaţă pentru Capitală şi alte 10 judeţe din ţară.

Bucureştiul şi 19 judeţe din sudul, estul şi centrul ţării sunt, luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizarea nowcasting cod galben de ceaţă este valabilă până la ora 11.00 în judeţele Dolj, Mehedinţi, Olt, Gorj şi Vâlcea, inclusiv în municipiile Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Slatina şi Târgu Jiu.

Tot până la ora 11.00 sunt sub avertizare de ceaţă zonele joase din judeţul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum şi judeţele Botoşani, Galaţi, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

De asemenea, avertizarea de ceaţă a fost emisă pentru jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, precum şi pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, mai ales zona periferică.

În judeţele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente, ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Cele mai citite

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României

Selecționerul echipei naționale de fotbal, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României. În mesajul publicat pe site-ul Federației Române...

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un doodle special

Motorul de căutare Google a marcat Ziua Naţională a României cu un doodle special dedicat Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Cei care au...

VIDEO. Vedeta din România care ține post negru! “Nu am băut nimic decât apă”

La vârsta de 53 de ani, Damian Drăghici a intrat din nou în post negru și se află deja la a cincea zi a...
Ultima oră
Pe aceeași temă