10.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialCluj: 5 curse aeriene întârziate sau anulate din cauza ceţii

Cluj: 5 curse aeriene întârziate sau anulate din cauza ceţii

Un număr de 5 curse aeriene interne şi externe au fost întârziate sau anulate marți pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj din cauza ceții, transmite Mediafax.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj au declarat că au fost afectate cursele spre şi dinspre Bucureşti şi Viena.

Astfel, cursa aeriană Tarom Bucureşti-Cluj, care trebuia să aterizeze la 8.40, a fost anulată, iar aeronava care trebuia să aterizeze tot la Bucureşti, la ora 9.19, a întârziat.

Totodată, cursa de la Viena care trebuia să ajungă la Cluj-Napoca la 13.20 a fost anulată.

La plecări, a fost anulată cursa care trebuia să decoleze spre Viena la ora 9.05 şi este întârziată cursa care trebuia să plece spre Bucureşti la ora 9.35.

Și în urmă cu o săptămână patru curse aeriene interne și externe operate pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj au avut întârzieri din cauza ceții.

Cele mai citite

Voleibalistele de la CSM Lugoj, aproape de sferturile Cupei Challenge

CSM Lugoj a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce a învins în...

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Națională

Mesajul de unitate al Zilei Naţionale ar trebui să fie prezent în orice acţiune a cetăţenilor, societăţii civile, mediului de afaceri, reprezentanţilor statului sau...

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un doodle special

Motorul de căutare Google a marcat Ziua Naţională a României cu un doodle special dedicat Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Cei care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă