22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialCJ Alba finanteaza defrisarile pentru amenajarea partiei Arieseni

CJ Alba finanteaza defrisarile pentru amenajarea partiei Arieseni

Consiliul Judetean Alba va finanta cu peste patru miliarde lei vechi operatiunea de scoatere din circuitul silvic a circa 36 hectare de padure de pe raza comunei Arieseni. Zona respectiva este destinata pentru amenajarea domeniului schiabil, in perspectiva ridicarii statiunii turistice la standarde europene de calitate.
Acordarea sumei de catre CJ va face obiectul unui proiect de hotarare, care va fi supus votului consilierilor in prima sedinta de dupa sarbatorile de Pasti.
Consiliul Local Arieseni a votat, la sfarsitul saptamanii trecute, in unanimitate, asocierea intr-o societate comerciala alaturi de CJ si alte trei consilii locale, al carei principal scop il constituie managementul dezvoltarii statiunii turistice. Aceasta, dupa ce, initial, alesii comunei au respins asocierea cu administratia judeteana in societatea care urmeaza sa administreze zona.
Aprecierile critice ale reprezentantilor Consiliului Judetean, respectiv prezenta presedintelui Ion Dumitrel la ultima sedinta a CL, a dus la reluarea votului si la adoptarea proiectului de hotarare in formula convenita initial de catre toti partenerii din proiect.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă