19.5 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialCirculaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate din cauza unui copac căzut peste...

Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate din cauza unui copac căzut peste linii

Circulaţia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersecţia cu Calea Victoriei, este blocată după ce un copac a căzut pe liniile electrice de contact în urmă cu mai bine de o oră, iar din cauza ninsorii, în Capitala mijloacele de transport în comun ajung în staţii la intervale mai mari.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat, miercuri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că echipele de intervenţie ale regiei, ADP şi ISU sunt la intersecţia Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei pentru a remedia problemele cauzate de căderea copacului pe liniile electrice de contact.

Troleibuzele care au traseu pe Bulevardul Regina Elisabeta sunt 92, 85, 70, 66 şi 91.

Brânduşa Raeceanu a mai spus că şi pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat de la ora 8.30 până la 8.45, din cauza unei defecţiuni apărute la un tramvai care se afla la intersecţia dintre Bulevardul Mareşal Averescu şi Mărăşti. Echipele de intervenţie au remediat problema, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe linia 41 fiind reluat.

Mijloacele de transport în comun circulă cu dificultate, viteza de circulaţie fiind redusă, astfel că timpii de aşteptare în staţiile RATB sunt mai mari.

Întrebată dacă ar putea fi suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun, Brânduşa Raeceanu a precizat că, dacă va continua să ningă viscolit şi numărul celor care merg cu mijloacele RATB va creşte ar putea fi luată în calcul o astfel de măsură.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Vasile Daniel, a declarat pentru MEDIAFAX că echipele ISU intervin pe Bulevardul Regina Elisabeta şi în alte zone.

Vasile Daniel a precizat că echipele ISU Bucureşti au avut miercuri dimineaţă 20 de intervenţii pentru degajare de copaci, după ce aceştia au căzut peste maşini şi liniile de contact ale mijloacelor de transport în comun.

Capitala şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă