4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialCirculatia trenurilor, intrerupta intre Sibiu si Brasov

Circulatia trenurilor, intrerupta intre Sibiu si Brasov

Traficul feroviar este intrerupt, luni dimineata, in zona localitatii sibiene Carta, dupa ce un pilon al podului de cale ferata din zona s-a deplasat, din cauza debitului mare al raului Balea, iar sinele s-au contorsionat si au facut imposibila trecerea trenurilor, patru garnituri fiind afectate, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Sibiu, traficul feroviar este intrerupt in zona localitatii Carta, situata pe ruta Sibiu-Brasov.

"Din cauza cantitatilor mari de apa ale raului Balea, un pilon de beton de sustinere a podului de cale ferata s-a deplasat, fapt care a dus la contorsionarea sinelor de cale ferata pe o portiune de sapte-opt metri, ceea ce face imposibila trecerea trenurilor", a declarat inspectorul Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu.

Reprezentantii CFR afirma ca patru trenuri sunt afectate de inchiderea traficului in zona localitatii Carta.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane precizeaza ca problemele au aparut pe Magistrala de cale ferata 200 (Brasov-Sibiu), la kilometrul 99s400 de metri (judetul Sibiu), intre haltele Arpasu si Porumbacu, unde terasamentul liniei de cale ferata s-a surpat din cauza precipitatiilor cazute in ultima perioada.

Din acest motiv, cale ferata a fost inchisa, trenurile de calatori si de marfa fiind deviate pe Magistrala 300 (Sibiu-Copsa Mica-Sighisoara-Brasov).

In zona se afla echipe din cadrul Regionalei CF Brasov, care actioneaza pentru terminarea lucrarilor de reparatie si reluarea circulatiei feroviare, mentioneaza Infotrafic.

Cele mai citite

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...
00:00:34

Fostul președinte american Jimmy Carter participă la un memorial pentru regretata sa soție

Fostul președinte al Statelor Unite Jimmy Carter, care se află în îngrijire la domiciliu, a participat marți (28 noiembrie) la o slujbă de pomenire...

Judecătorii CCR au dispus că anularea pensiilor parlamentarilor nu se aplică celor cu cel puțin un mandat complet înainte de intrarea în vigoare a...

Judecătorii Curții Constituționale a României (CCR) au decis, marți, cu unanimitate de voturi, că anularea pensiilor parlamentarilor nu se aplică celor cu cel puțin...
Ultima oră
Pe aceeași temă